УМБАЛ МЕДИКА РУСЕ“ предоставя на русенци възможността да се прегледат

...
УМБАЛ МЕДИКА РУСЕ“ предоставя на русенци възможността да се прегледат
Коментари Харесай

Известен германски ортопед и травматолог ще преглежда пациенти в МЕДИКА РУСЕ през април

УМБАЛ „ МЕДИКА РУСЕ “ дава на русенци опцията да се прегледат при един от най-известните експерти в ортопедичната, травматологичната и спинална хирургия в Германия доктор Клаус Петер Йохан. На 13 април 2024 година, събота, той ще приема пациенти след авансово записване на телефоните на регистратурата на болничното заведение – 082 830230, 0876 830230. Прегледът е заплатен. Желателно е записаните да носят здравната си документи от предходни прегледи и проучвания, в случай че имат такава.

Германският експерт има огромен опит в ендопротезирането на коленни и бедрени стави, артроскопската хирургия, в интервенциите на дискови хернии и други гръбначни интервенции, както и в лекуването на контузии, свързани с увреждане на мускули, сухожилия, кръстни връзки и кости.

Състезатели на национални европейски тимове, международни и олимпийски първенци, които би трябвало да се възстановят на 100 %, са се оперирали при него. Д-р Клаус Йохан има компетентност по спортна медицина, дълги години е бил основен доктор на немския народен тим по битка. Самият той през младежките си години е упражнявал битка.

Редица наши спортисти от националните ни тимове по битка, бокс и повдигане на тежести, на които е била нужна интервенция, са се доверили на него. След интервенциите освен са се възстановили бързо, само че и са траяли да печелят медали от влиятелни надпревари.

Освен че е желан хирург от националния спорт в Германия, той е издирван и от други пациенти от разнообразни европейски страни. Често оперира и в Азербайджан, в болница на Спортното министерство.

УМБАЛ „ МЕДИКА РУСЕ “ има желание да притегли немския хирург, както за периодически прегледи в Русе, по този начин и за реализиране на оперативно лекуване. Д-р Клаус Петер Йохан към този момент има отлични усещания от болничното заведение – от мащаба й, от оборудването в новите операционни блокове.

Пациентите, които през април минат на обзор при експерта и се нуждаят от интервенция, ще могат да я създадат при него. Това ще им спести пътуването на хиляди километри и неудобството от търсене на лечебно заведение за рехабилитация. В МЕДИКА възобновяване може да се извърши под контрола на оперативния екип.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР