Украйна ще се изправи пред труден период през май и

...
Украйна ще се изправи пред труден период през май и
Коментари Харесай

Шефът на украинското военно разузнаване: Ще се изправим пред труден период през май и юни

Украйна ще се изправи пред сложен интервал през май и юни, сподели в изявление за украинската секция на Би Би Си началникът на военното разузнаване Кирило Буданов, представен от Укринформ, осведоми Българска телеграфна агенция.

" Нашите оценки демонстрират, че ще се сблъскаме с много сложна обстановка в близко бъдеще. Но би трябвало да знаем, че тя няма да е пагубна. Няма да настъпи Армагедон, както доста хора се пробват да настояват. Но ще има проблеми след средата на май ", уточни той.

Запитан за обстановката на фронта, Буданов отговори: " Говоря и за фронта. Toвa e сложен метод, тъй като руснаците ще употребяват сложен метод. Те организират сложна интервенция. Няма да приказваме за нея дълго време, само че ще има сложен интервал. Средата на май, началото на юни ".

Според ръководителя на военното разузнаване, политическата обстановка в страната също ще се утежни.

Както към този момент беше обявено, Институтът за проучване на войната предвижда, че в идните седмици съветските войски може да засилят настъпателните дейности и ударите с ракети и дронове до идването на американската военна помощ за Украйна.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР