Украйна атакува руската военновъздушна база Морозовск в Ростовска област, унищожавайки

...
Украйна атакува руската военновъздушна база Морозовск в Ростовска област, унищожавайки
Коментари Харесай

Украйна унищожила шест руски самолета в Ростовска област

Украйна нападна съветската военновъздушна база Морозовск в Ростовска област, унищожавайки шест съветски бойни самолета в взаимна интервенция, извършена от службата за сигурност (СБУ) и армията, сподели източник от украинското разузнаване пред Ройтерс в петък.

Ройтерс не може без значение да удостовери информацията. Източникът не сподели по какъв начин е била осъществена офанзивата, само че още осем бойни самолета също са били развалени.

Руската осведомителна организация РИА цитира съветското министерство на защитата по-рано, че съветската противовъздушна защита е свалила 53 украински дрона през нощта ,

Източникът сподели, че военновъздушната база Морозовск е била употребена от съветски тактически бомбардировачи като Су-24 и Су-24М и   Су-34 които военновъздушните сили на Москва употребяват за изстрелване на управляеми бомби против украинските военни и градовете на фронтовата линия.

, употребявано от съветската далекобойна авиация.

Украйна доста ускори офанзивите си с дронове против цели в Русия през последните седмици, в опит да понижи приходите от съветски нефт.

Министърът на цифровата промяна на Украйна Михайло Фьодоров сподели пред Ройтерс по-рано тази година, че, част от предпочитана отбранителна стратегия във войната й с Русия.

Неспособен да създава бързо ракети с огромен обхват и с стеснен достъп до тези, създадени от западните съдружници, Киев се концентрира върху създаването на безпилотни летателни апарати с огромен обхват, с цел да отвърне на удара на Русия, която употребява голям боеприпас от ракети и дронове, с цел да бомбардира Украйна.
 Си Ен Ен: Украински дронове с изкуствен интелект засягат Русия повече от глобите
Си Ен Ен: Украински дронове с изкуствен интелект засягат Русия повече от глобите

Украйна се цели в петролните рафинерии
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР