Ужасяващи кадри са уловили момента, в който фермер застреля собствения

...
Ужасяващи кадри са уловили момента, в който фермер застреля собствения
Коментари Харесай

Отвратителен момент фермер, принуден да застреля собствените си XL Bullies, докато кучета брутално убиват 22 ужасени овце

Ужасяващи фрагменти са уловили момента, в който фермер простреля личния си домакински любим XL Bullies, откакто те раздраха 22 овце до гибел.

27-годишният Дейвид Хюз сподели на служителите на реда, че е чул двете кучета да правят кръвопролитие в плевнята му и влезнал вътре, с цел да открие, че са умъртвили няколко бременни овце и ранили още повече. След това той простреля и двамата.

Полицията беше извикана в частната земеделска земя в Rhosllanerchrugog през март 2023 година, където откриха Хюз да държи пушка. Кадри от бодикамера снимаха сърцераздирателната сцена, оставила купчини трупове, лежащи на земята, и 48 други ранени животни, до момента в който на назад във времето се чуваха изстрели.

Един офицер го разказа като „ цялостно опустошаване “, до момента в който деец офицер от отдела за закононарушения в провинцията сподели, че това е едно от най-лошите набези на кучета, които е виждал в дългата си кариера.

Във видеото се чува мощен лай, преди фермерът да се приближи и да създаде един изстрел с револвера си. Може да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР