Ужасяващ случай на групово изнасилване в Шеруудската гора влезе в

...
Ужасяващ случай на групово изнасилване в Шеруудската гора влезе в
Коментари Харесай

Ужас в Шеруудската гора! Банда изроди от арабски произход дрогирали невръстни момичета, изнасилвали ги на почивки, забременили 14-годишна

Ужасяващ случай на групово обезчестяване в Шеруудската гора влезе в съда в английския град Ротерхам. 14-годишно момиче е било прехвърляно като футболна топка сред десетки мъже с генезис от страни от Близкия изток, оповестява „ Мирър “.

Момичето било душевен унищожено, откакто схванало, че е бременно и родителите ѝ я принудили да направи аборт.

Девойката, разказана като „ уязвимо дете с ниско самочувствие “, било излъчена от един мъж на различен. Между август 2001 и август 2002 Набел Куршид, който в този момент е на 34, и Иклак Юсуф, също на 34 години, я водели в Шеруудската гора, откакто я примамили с канабис. Заплашвали да я изоставят, в случай че не се съгласи да прави секс с тях. Заедно с трети, неидентифициран мъж, те я изнасилили.




Прокурорът Мишел Колборн изясни в съда: „ Завели я в Шеруудската гора с кола. Тя пушила канабис и била доста надрусана. Казали ѝ, че би трябвало да прави каквото ѝ кажат или ще я изоставят там. Всеки от тях се изредил да прави секс с нея. Тя била хапана и имала белези по врата. Не е давала единодушието си за това “.

„ В резултат на груповото обезчестяване тя забременяла. След това родителите ѝ я принудили да направи аборт. Получила тежка психическа контузия “, добави тя.

В съда стана ясно, че откакто първоначало разказала на родителите си за случилото се, вместо да я поддържат, те почнали да я наскърбяват и я заключили в къщата.

По думите на прокурора, момичето било предадено на друга група мъже с азиатски генезис. „ Те я взимали с тях да вършат секс и след това я предоставяли на други мъже “, изясни тя.

Банда нерези изнасилвала стотици пъти 13-годишно момиче в течение на две години (ВИДЕО)

Юсуф и Куршид били част от група от 8 души, които насилвали девойки на по 13 години в края на 90-те и след 2000 година. Те тъпчели тийнейджърки – измежду които и две сестри, с алкохол и марихуана, и започвали да си ги разменят между тях за секс. Наивните девойки, които си мислели, че става дума за обич, били подложени на дейности от „ унизително и принудително естество “.

Двамата мъже са упрекнати за 28 полови закононарушения, измежду които 11 изнасилвания, 14 похищения, похищение на момиче и принуждаване на лица под 16 години да вършат секс.

Сред останалите упрекнати е Мохамед Имран Актар, на 37, който ще бъде съден за обезчестяване, съучастничество и подстрекателство към обезчестяване, 4 полови похищения, принуждаване на момиче под 21 години да прави секс с различен човек, полово нахлуване и доставяне с канабис на разположение под 16 години.


37-годишният Танвер Али е упрекнат за две изнасилвания, две похищения и непозволено задържане на момиче.


39-годишният Салах Ахмед Ел-Хакам ще бъде съден за едно обезчестяване.


39-годишният Амджал Рафик – за непозволено задържане и посягане, 33-годишният Асиф Али – за три похищения. 39-годишен мъж, чието име не се загатва, е упрекнат за три изнасилвания и похищение на момиче под 16 години.

Всички мъже са от Ротерхам като се изключи Ел Хакам, който е от Шефийлд.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР