Ужасеният оцелял от атаката на крокодил Антъни Жубер разказа как

...
Ужасеният оцелял от атаката на крокодил Антъни Жубер разказа как
Коментари Харесай

Съпруга се бори с 13-футов крокодил с дънер, за да спаси живота на съпруга си след ужасяваща атака

Ужасеният оживял от офанзивата на крокодил Антъни Жубер описа по какъв начин 13-футов крокодил е държал половината си тяло в челюстите си и е бил избавен едвам когато смелата му брачна половинка атакува влечугото с пън.

Синът на Антъни, Джей Пи, на 12 години, лови риба на язовир в Южна Африка и навиваше улов, когато въдицата му се закачи в дърво, оставяйки баса, който той d, провесен на клон на един сантиметър вода.‌ Антъни, 37, му сподели да остане на брега и отиде един крайник в езерото, с цел да разплете рибата.

Бащата на три деца Антъни сподели: „ Този ​​крокодил би трябвало да е лежал в засада, тъй като внезапно избухна от водата и хвана челюстите си към крайници ми и ме събори. Имаше вода на всички места, след което поправя хватката си и хвърли втория ми крайник в устата си тъкмо под колана ми и стартира да блъска главата си наляво и надясно с такава мощ.

„ Не можех да видя краката си и можех просто да видя зъбите му и тези зли очи, които просто ме гледаха, до момента в който постепенно се отдръпваше към по-дълбоката вода, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР