Уелската ръгби звезда Луис Рийс-Замит подписа договор с Канзас Сити

...
Уелската ръгби звезда Луис Рийс-Замит подписа договор с Канзас Сити
Коментари Харесай

НАРУШЕНИЕ: Първите думи на Луис Рийс-Замит, след като се присъедини към Канзас Сити Чийфс като потвърдена позиция в НФЛ

Уелската ръгби звезда Луис Рийс-Замит подписа контракт с Канзас Сити Чийфс, завършвайки фантазията си през целия живот да играе в NFL.

The Chiefs пуснаха първите изображения на Rees-Zammit ухилен, до момента в който подписваше контракта си с франчайза. Тригодишната договорка ще накара настоящите първенци на Super Bowl да употребяват светкавичната скорост на Rees-Zammit като хибрид с противоположен правоприемник.

Надписът в обществените медии гласи „ От Обединеното кралство до Кралството на вождовете “, сигнализирайки за неговия Ход на NFL. Той отговори с първите си думи след подписването с екипа, казвайки: „ Здравейте Chiefs Kingdom, Луис Рийс-Замит тук. Току-що подписахте, нямам самообладание да тръгваме! Ще се забележим в Arrowhead.

Ще има още, което да наблюдавате в тази изключителна спортна вест - ще ви предоставим най-новите актуализации, фотоси и видеоклипове.

Моля, проверявайте постоянно за актуализации на тази разрастваща се история ТУК. Получавайте актуализации по имейл за деня най-големите и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР