Учителка в начално училище, която драматично промени решението си и

...
Учителка в начално училище, която драматично промени решението си и
Коментари Харесай

Фиона Бийл: 7 смразяващи бомбени съдебни процеси като учител убиец, хванат, когато ченгетата четат дневник

Учителка в начално учебно заведение, която трагично промени решението си и се призна за отговорна за убийството на приятеля си по средата на процеса за ликвидиране, разкри ужасяващи детайлности, до момента в който се гледа делото.

50-годишната Фиона Бийл призна, че е умъртвила 42-годишния Никълъс Билингам, чиито отчасти мумифицирани остатъци бяха открити четири месеца и половина след последното му виждане. Той беше заровен в градината от учителя от Нортхамптъншър. Съдът разбра, че тялото му е открито хвърлено в спонтанен гроб, откакто полицията разкри къде е бил оставен, като прочете нейните дневници под нейното алтер его „ Tulip22 “.

Бийл, който е разказан като „ доста кадърен и доста почитан преподавател “, деликатно се преструвал на неин сътрудник, като изпращал известия на фамилията и приятелите му по телефона му, както се твърди, и траял с лъжата месеци наред, казвайки на околните си, че се е преместил да живее с друга жена като част от " огромна машинация ". Прокурорът Хю Дейвис, KC, сподели,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР