Убийство посред бял ден е извършено в парк Орлите“ в

...
Убийство посред бял ден е извършено в парк Орлите“ в
Коментари Харесай

Събличан гол и ритан до смърт: Шокиращи разкрития за убийството на Петър в Божурище

Убийство измежду бял ден е осъществено в парк „ Орлите “ в Божурище в събота. Сестрата на жертвата Петър разкри, че убийството е било осъществено по извънредно непосилен метод. Убиецът е арестуван.

„ Бил е влачен, бил е ритан в главата. Погледнал е момиче, това знам, поради това. Убиецът е бащата на това момиче “, описа сестрата на Пепи.

„ Цяло Божурище познаваше Пепи като извънредно мирен човек. Бил е без дрехи гол. Това може да се случи на всеки един от нас. Тук е котило на наркомани “, добавя различен гражданин на Божурище.

„ Убиецът Людмил е някогашният ми брачен партньор. Трето лице си е измислило конспирация и обяснило на Людмил по какъв начин Пепи я е опипвал докосвал. В момента това лице е на независимост “, описа някогашната брачна половинка на килъра.

Как да си пуснем децата в парка, питат жителите на Божурище.

Местните упорстват за оптималната присъда за килъра, а също и подстрекателят да бъде арестуван.

Жертвата Петър дълго време е имал проблеми с опиатите.Той е живял при баба си, която го е прибрала, откакто е бил зарязан от родителите си.

Впоследствие тя му плащала квартира и се опитвала да му помогне да откаже дрогата.

Според локален гражданин, поискал да резервира анонимност, дамата продала парцели, с цел да може да му обезпечи лекуване в комуна, само че след това заболяла от деменция.

След гибелта ѝ състоянието му се е влошило и той още веднъж протегнал ръка към дрогата, като постоянно нощувал в парка. Служители на локалното полицейско ръководство даже му носели обяд.


Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР