УАЙТХОЛ, Охайо (AP) — Двама депутати от Охайо се стремят

...
УАЙТХОЛ, Охайо (AP) — Двама депутати от Охайо се стремят
Коментари Харесай

Нищо за подсмърчане: Бил би помогнал да плати за пенсионирането на К9 за откриване на наркотици в Охайо под легален канабис

УАЙТХОЛ, Охайо (AP) — Двама депутати от Охайо се стремят да облекчат надвисналата финансова тежест върху правоприлагащите органи в техния щат които ще би трябвало да заменят кучетата, които надушват марихуана, откакто гласоподавателите утвърдиха проект предходната година за узаконяване на използването на марихуана за забавление.

Близо 400 полицейски кучета в Охайо, подготвени да откриват марихуана, ще би трябвало да бъдат пенсионирани, тъй като не могат да бъдат надеждни преквалифициран. Това значи, че всеки сигнал, който дадат за съществуване на опиати, може да бъде оспорен в съда, защото те не могат да разпознаят миризмата на канабис.

Щатският представител Шон Бренан, демократ от Парма, назова това „ непредвидена последица “ от решението на гласоподавателите в Охайо през ноември да легализират използването за забавление.

Бренън и депутатът Джош Уилямс, R-Sylvania, са основните спонсори на законопроект, който ще даде на всяка организация до $20 000 на куче, с цел да компенсира разход...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР