Тя каза също, че работата й с жертвите е послужила

...
Тя каза също, че работата й с жертвите е послужила
Коментари Харесай

Големите провали на полицията в Манчестър оставиха педофилската верига на свобода в продължение на седем години, твърди подател на сигнали

Тя сподели също, че работата й с жертвите е послужила единствено за „ ретравматизирането им “ и „ оставянето им да висят “.

С назначена огромна интервенция против причинители на полови закононарушения против деца в Манчестър през 2022 година, детектив служителят на реда, който назоваваме „ Луси “, споделя, че неуспехите биха могли да разрешат продължаването на това, което съгласно нея „ експертите нарекоха едни от най-лошите злоупотреби, които в миналото са правили забелязано. "

Изображение: Джейсън Фарел интервюира " Луси ". Снимка: Анди Портч

Тя за първи път видя проблем, когато стартира следствието и осъзна, че има две предходни тъжби, включващи същите обвинени и други деца, датиращи от 2018 година Едната, при която казусът беше завършен.

Тя сподели пред Sky News: „ Голяма част от професионалните материали като досиета на деца, медицински досиета и учебни досиета не са били поискани, не са били прочетени, тъй като в случай че бяха, щяха да кажат, че доста от децата са съобщили голям брой разкрития за полово...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР