Турската звезда се похвали в социалните мрежи с поредна нова

...
Турската звезда се похвали в социалните мрежи с поредна нова
Коментари Харесай

Къванч Татлъту май е гузен! В знак на какво татуира името на жена си?

Турската звезда се похвали в обществените мрежи с поредна нова татуировка. Рисунката е отвътре на лявата ръка и изобразява слънце, в центъра на което са буквите на Башак Дизер – дамата на артиста. На същата ръка, само че в региона на китката по-рано през годината се появи и татус с бухал.

В момента турският Брад Пит е на фамилна морска отмора в Дубай, което разреши на папараци да щракнат татуировката му на плажа. Според турската преса Къванч Татлъту и домочадието му – жена и наследник, са настанени гратис в най-скъпия и най-луксозен хотел на емирството и ще останат там още седмица. Жестът към артиста е на арабски шейх, който е буен негов обожател.

Не това обаче разискват почитателите на Къванч в обществените мрежи. Според тях артистът е татуирал името на жена си, с цел да й засвидетелства вярността си. А от такова удостоверение има потребност, единствено когато има подозрения – разсъждават феновете. И развиват своята клюкарска доктрина, че в последно време Башак отново е полудяла от ревнивост. Тя изпадала в нервност единствено като се спомене името на Жената Демон Серенай Саръкая. Според благоверната на Татлъту точно красивата актриса е в главата на брачна половинка й. Затова и той побързал да татуира името на жена си в символ на съпружеска честност – настояват почитатели на светлоокия артист.

Източник: вестник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР