Тук съм, за да подкрепя Кубрат и Тервел. Това сподели

...
Тук съм, за да подкрепя Кубрат и Тервел. Това сподели
Коментари Харесай

Стоичков: Тук съм, за да подкрепя Кубрат и Тервел

Тук съм, с цел да поддържа Кубрат и Тервел. Това показа пред публицисти легендата на българския футбол Христо Стоичков, който през днешния ден откри публично модерния Flora Bar and grill в Central Park, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.


Камата се изрече ласкаво за селекционера на националния тим по футбол Илиан Илиев и за младите футболисти, които съгласно него се нуждаят от самочувствие, а не от рецензии. „ Винаги съм вярвал и в това, че Илиан ще направи всичко допустимо да даде този късмет на младите футболисти. Разбира се, и младото потомство, което дружно със Сашо Димитров върви в вярната посока, да даде тези футболисти, които да са потребни за първия тим. Но не чакайте единствено от треньорите. Аз съм щастлив, че Илиан съумя още от първите дни да вкара някакъв тласък на самите футболисти, да им даде тоя път, самите футболисти да покажат, че имат качества “, стартира той и продължи:

„ Трудно е да се съпоставяме с другите федерации или другите огромни тимове, както беше преди време – да играем другарски дуели с огромни тимове. Сега всеки подлага на критика за какво нямаме огромни противници. Винаги съм бил оптимист, че нашите деца би трябвало да играят на огромно състезание. Да се надяваме, че самите футболисти ще го покажат – да се надяваме, че доста по-младите, които идват в този момент, ще намерят личния си път, да излязат в чужбина и да играят в огромни тимове. Нека не избързваме с тези рецензии, тъй като в тези мачове младите футболисти се нуждаят от самочувствие. Младите футболисти се нуждаят да играят, да демонстрират, че могат да бъдат равни с тези “.

Носителят на „ Златната топка “ е в страната и с цел да поддържа Кубрат и Тервел Пулеви, които на следващия ден ще излязат на боксовата галавечер в „ Арена София “ в борби за пояси. „ Заради това се върнах, тъй като през днешния ден е последният ден, когато ще бъдат съсредоточени, когато ще бъдат съсредоточени – пристигнал съм от доста надалеч да поддържа, тъй като една крачка го дели Кубрат от завръщането на този огромен подиум за международния пояс. И несъмнено че това е пътят и на Тервел, който един ден ще бъде кандидат за огромния пояс “, изрази убеденост Стоичков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР