Цялата акция около главния секретар беше инсценирана, за да бъде

...
Цялата акция около главния секретар беше инсценирана, за да бъде
Коментари Харесай

Стоян Михалев за катастрофата с Кирил Петков: Устремът да се прави кампания от този случай е изключително циничен

Цялата акция към основния секретар беше инсценирана, с цел да бъде отстранен контролът над търговията с гласове. Вътрешният министър опъна чадър над пазаруването на вота.

Това съобщи кандидат-депутатът от " - "  Стоян Михалев в студиото на предаването  " Офанзива " по NOVA NEWS. 

Той разяснява и злополуката с колата на НСО. " В деня на катастрофата кампанията беше прекъсната на всички равнища за цялата коалиция ПП-ДБ. Това е голяма човешка покруса, целият порив да се прави акция от този случай е извънредно безсрамен. Насажда се ненавист в обществото ни, а тя може да се трансформира в действия, като това в Словакия. Комисия в службите взема решение кой е под опасност и има потребност от защита. През 2016 година законът беше изменен, Борисов и болшинството му удължиха режима на конвоиране от НСО на 4 години. Самият водач на ГЕРБ наруши закона и пое контрола на транспортното средство ", съобщи той. 

" Имаме пет служби, които непрекъснато водят война между тях, преследват се и основават политически бухалки против неуместни политици. Реформата в тях би трябвало да бъде цялостна и радикална, не можем да си позволим да имат нелоялни на страната ръководители. Сегашните нямат потенциала да са там и са несъответстващи на обстановката. Работа ли е на ДАНС да ревизира дали Петков е напуснал Неправителствени организации, а да не знаят за съветската агентура? Службите са инструмент на изпълнителната власт. Шефовете им обаче се назначават от президента ", съобщи Михалев. И изрично акцентира, че военната помощ за Украйна би трябвало да продължи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР