Цветна компания от талантливи известни личности се впуска в кулинарната

...
Цветна компания от талантливи известни личности се впуска в кулинарната
Коментари Харесай

Произведения на кулинарното изкуството в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Цветна компания от надарени известни персони се впуска в кулинарната конкуренция „ Черешката на тортата “ тази седмица. Две музикални звезди, политик и хора, които боравят чудесно с думите, ще покажат особено отношение към храната с ясни концепции за своите менюта всеки работен ден от 20:00 ч. по NOVA. С същински творби на изкуство в борбата за признанието на началник Иван Манчев се впускат рапърът Боро Първи, някогашният министър на туризма Николина Ангелкова, журналистът Мирослав Димитров, поп фолк певицата Мария и преводачът Мариана Хил.

Кулинарна автобиографията под звуците на Менделсон следва довечера от 20:00 ч. с вечерята на хитовия рапър Боро Първи. Изпълнителят с 10 албума, който е приключил във Франция клетъчна и молекулярна биология, ще покаже на феновете своето музикално студио и ще показа от кое място черпи ентусиазъм. Той ще подготви за гостите си четиристепенно концептуално меню с френски акценти, като измежду изкушенията ще бъдат лучена чорба, разновидност на винен кебап и чийзкейк-баклава. Хип хоп артистът ще показа научни обстоятелства, до момента в който готви, само че ще бъде ли сръчен с ножа? Романтичният рапър ще разкрие за какво е криел лицето си при започване на своята кариера. Той ще предложи на новата звездна компания специфична напитка от сватбата си, а гостите му ще приказват на българо-френски.
 Боро Първи
Бившият министър на туризма Николина Ангелкова ще готви точно и с внимание към детайла във вторник (16 януари). Тя ще показа, че е пътувала в над 80 страни по целия свят, а другата й пристрастеност са танците. Изисканото меню с куп истински хрумвания включва фюжън табуле, особено предястие с ябълка и гъши дроб, морски изкушения за главно ядене и две торти за десерт. Помощник в готвенето ще бъде нейната щерка, а гостите й ще пробват фурми, доставени от фермата на принц в Саудитска Арабия. Кулинарните оферти на Николина Ангелкова ще надвишават упованията на компанията, а ситуацията по време на вечерята ще бъде приятна и непринудена. Вълнуващата вечер ще приключи с латино танци.
 Николина Ангелкова
В сряда (17 януари) феновете ще схванат тайната на съвършените пържени картофи от журналиста с доста гении Мирослав Димитров. Телевизионният водещ и артист с пъстър живот ще подготви салата с телешко бонфиле, крем чорба с изненади, а главното му предложение за гостите ще бъдат пържени картофи и дърпано свинско. Творчески безпорядък в кухнята и доста смях чака феновете с лесноизпълнимите предписания на Мирослав Димитров, които съгласно него всеки мъж може да подготви. Журналистът ще посрещне гостите си в ресторант, а за десерта ще употребява помощ от другар. Миро ще признае още елементарно ли се живее с три дами у дома и какво е да вземеш изявление от Дженифър Лопес.
 Мирослав Димитров
Четиристепенно първокласно меню с испански привкус ще предложи поп фолк певицата Мария в четвъртък (18 януари) от 20:00 ч. Тя ще впечатли с забавни артикули и доста техники. Верен асистент в кухнята ще бъде нейната най-голяма горделивост – 15-годишната й щерка Марая. Шикозното меню на фолк фурията включва шафранова тапиока, ръчно подготвен испански самун, гуакамоле, миди сен жак и още изненади. Красивото дуо ще готви с прахуляк от билки и мастило от копър, а десертът ще бъде апетитен и гръмък. Мария държи на естетиката в кухнята, а масата ще бъде същинското доказателство за това. С гостите си тя ще показа за компликациите, през които е минала, майчинството, известността, както и кои са най-вълнуващите срещи с почитателите й.
 Мария
Финалът на седмицата в петък (19 януари) ще сложи преводачът с разнородни забавни Мариана Хил, която ще посрещне своите посетители в уютната конюнктура на фамилна селска къща. Дамата, която е превеждала на кралски особи и международни водачи, е разкрила какъв брой хубав може да бъде животът на едно безшумно и умерено място, където времето тече с различен темп. Майката на две деца и баба на двама внуци ще предложи на гостите си стихия от усети и прекарвания в изкусително сладко меню, в което основният воин идва от националната кухня на Швейцария. Ще има още коктейл от скариди и роте грютце, а десертът ще бъде с доста шоколад. За избора на артикули Мариана Хил ще се довери на своя другарка и съседка. Как е почнала кариерата си като преводач и каква изненада ще сервира на гостите брачният партньор на Мариана Хил - Рой, ще разберем в петък.
 Мариана Хил
Кой от участниците ще завоюва плакета на началник Иван Манчев, гледайте в новите епизоди - всяка делнична вечер от 20:00 ч по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във  на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР