Циркови животни бяха спасени от горящ камион, който се е

...
Циркови животни бяха спасени от горящ камион, който се е
Коментари Харесай

Евакуираха зебри, камили и пони от горящ камион

Ц иркови животни бяха избавени от пламнал камион, който се е запалил на американска автомагистрала . Ремаркето се е запалило в окръг Грант, североизточна Индиана, в събота. Sky News заяви, че полиция се е отзовала на мястото на случая.  

Пет зебри, четири камили и пони, които трябвало да играят в цирков театър този уикенд, са били избавени в сюрреалистичния случай. Шофьорът, 57-годишен мъж от Сарасота, Флорида, е избавен и е незасегнат.  

Двама от служителите на реда, участващи в спасяването, са били откарани в болница, тъй като са вдишали огромно количество пушек, само че по-късно са били освободени. 

Zebras, camels and miniature horse saved from burning truck heading to circus in Indiana | US News
— Usa News (@TalhaTiwana1)
Кадри, публикувани в обществените мрежи, демонстрират по какъв начин животните пасат трева, откакто са били отведени на безвредно място.   

Органите на реда от окръг Грант, които разгласява клипове от случая в обществените медии, споделиха в известие: „ Няма вреди по тези космати другари “. 

Камионът превозвал животните от Флорида във Форт Уейн, Индиана, за четири циркови представления през уикенда на цирка Mizpah Shrine Circus, споделя шефът Стив Тръмп.

Indiana police and firefighters arrived early Saturday at a highway scene akin to a zoo: Camels and zebras had to be freed from a burning semi-truck.
— Daily Press (@VVDailyPress)
Той показва, че представленията са били за щедрост. Директорът споделя още, че водачът на камиона е спрял транспортното средство, с цел да ревизира за проблем. Така той открива, че е избухнал пожар, който бързо се е популяризирал, представлявайки опасност за животните. 

Сержант Стивън Глас от полиция на Индиана споделя, че това е " доста неповторима обстановка, с която е трябвало да се оправят ".  

Част от автомагистралата е била затворена за малко повече от четири часа, до момента в който регионът е  бил измит, а животните извозени с различен камион. 

These circus animals, including zebras and camels, were rescued from a burning semi truck in Indiana.
(Credit: Grant County Sheriff's Office/LOCAL NEWS X /TMX)
— Action News 5 (@WMCActionNews5)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР