Централният защитник Хосе Кордоба ще играе като ляв бек срещу

...
Централният защитник Хосе Кордоба ще играе като ляв бек срещу
Коментари Харесай

Хосе Кордоба отива на левия бек срещу Хебър

Централният бранител Хосе Кордоба ще играе като ляв бек против Хебър. Двубоят в Пазарджик на стадион " Георги Бенковски " е в понеделник от 17:30 часа, а билетите за мача са на цена от 15 лв..

Треньорът на Левски Николай Костов е взел решение да заложи на панамския национал на мястото на санкции Цунами. Една от аргументите е, че гласеният за тази позиция Дейвид Михалев е контузен и няма да може да вземе присъединяване в срещата.

17-годишният младеж няма сериозна контузия и се чака да бъде изцяло възобновен в идващите дни, само че треньорският щаб на сините няма да го рискува. Друга алтернатива бе и още един гений от школата - Виктор Любенов. Той действаше като ляв бек против Дунав (3:1) за Купата, само че по-удобната му позиция е в центъра на отбраната. За момента едно от новите попълнения Хоакин Фернандес, който също е със мощен ляв крайник, не е подготвен за пълноценни 90 минути, само че въпреки всичко може да получи късмет да дебютира със " синия " екип против Хебър, написа " Тема Спорт ".

 Уругваецът е единственият от привлечените през зимата като се изключи последния нов Евертон Бала, който не е взел присъединяване в формален мач досега.
 Евертон Бала излиза на ниска цена на Левски
Евертон Бала излиза на ниска цена на Левски

" Сините " могат да го закупят за 300 000 евро през декември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР