Царят на дезинформацията“ Нина Янкович от администрацията на Байдън се

...
Царят на дезинформацията“ Нина Янкович от администрацията на Байдън се
Коментари Харесай

„Царят на дезинформацията“ Нина Янкович се завърна, за да каже на американците какво да мислят

„ Царят на дезинформацията “ Нина Янкович от администрацията на Байдън се завърна — и към момента е на път да „ отбрани “ обществеността от обстоятелства, които левицата не харесва, това време отвън държавното управление.

Може да си спомните, Янкович беше определен да управлява „ Съвета за ръководство на дезинформацията “ през 2022 година, до момента в който тази оруелска организация в границите на Министерството на вътрешната сигурност с право не се затвори в лицето на отбиване против де факто държавна интервенция за цензура.

Не оказа помощ това, че нейните крещящи идеологически пристрастия демонстрираха какво би направил DGB: общественото й досие като „ специалист по дезинформация “ включва радостно пробутване на развенчаната от този момент доктрина на конспирацията, че Русия е избрала някогашния президент Доналд Тръмп и опетнявайки историята на преносимия компютър на Хънтър Байдън като дезинформация.

Но Нина не се интересува, че американците нямат интерес тя да бъде съдия на истината: в този момент тя е съосновател на „ American Sunlight Project “, кой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР