Трима мъже, дърпали и блъскали полицейски служители, са задържани, съобщиха

...
Трима мъже, дърпали и блъскали полицейски служители, са задържани, съобщиха
Коментари Харесай

Полицай стреля със стоп патрон, за да озапти трима пияни в заведение в Белица

Трима мъже, дърпали и блъскали полицейски чиновници, са арестувани, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Благоевград. 

Случаят е от късните часове на 29 декември, когато в районното ръководство в Разлог е получен сигнал за зародил скандал сред група лица в питейно заведение в Белица. От полицейските чиновници са открити 52-годишен мъж от Белица и 42-годишен мъж от разложкото село Горно Драглище, които са били във очевидно нетрезво положение. От полицията оповестяват, че 42-годишният мъж се е държал нападателно, отправял е закани и обиди към клиентите и личния състав в заведението, а след устно предизвестие от страна на полицейските чиновници, мъжът е нападнал с бутилка единият служител на реда и е отправил словесни закани за живота и здравето му. 

При опит двамата мъже да бъдат арестувани, те са оказали опозиция и при извеждане от заведението 42-годишният мъж, негов 65-годишен роднина и 52-годишният мъж, взел участие в абсурда, за да попречат на полицейските чиновници да изпълнят служебните си отговорности, са дърпали и блъскали единия от служителите на реда, отзовали се на сигнала. Полицаят е създал респектиращ изстрел със стоп патрон в безвредна посока, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Благоевград. 

Гражданите, взели участие в свадата, са арестувани със заповед до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, допълват от полицията в Благоевград. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР