Трима души са пострадали при челно пътнотранспортно произшествие по пътя

...
Трима души са пострадали при челно пътнотранспортно произшествие по пътя
Коментари Харесай

Челен сблъсък: Трима души пострадаха по пътя Смолян-Рудозем

Трима души са потърпевши при челно пътнотранспортно произшествие по пътя Смолян-Рудозем, оповестиха от полицията.

Около 15:00 часа през вчерашния ден на път III-868, км 19+180, малко след кв. „ Райково “ в Смолян е станала злополука. Лек автомобил „ Фолксваген голф “ със смолянска регистрация е бил ръководен от 60-годишен мъж от село Арда . Той е подхванал маневра изпреварване и се е блъснал челно в насрещно движещата се лека кола „ Фолксваген бора “ със смолянска регистрация, карана от 20-годишен мъж от село Смилян .

При злополуката е бил ранен 60-годишният лидер на „ Фолксваген голф “-а, който е със строшаване на лъчева кост в региона на китката на дясната ръка, охлузни рани на лява ръка и строшаване на дванадесето ребро. 20-годишният водач е получил охлузни рани по тялото, а пътуващата с него 17-годишна смолянчанка е със строшаване на лъчевата кост в региона на китка на лява ръка. На потърпевшите е била оказана здравна помощ в МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ АД-Смолян. Възрастният лидер и момичето са били настанени за лекуване в болничното заведение , а другият мъж е бил освободен за домашно лекуване.

Местопроизшествието е било посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ-Смолян. Извършен е бил оглед и е формирано досъдебно произвеждане. Причините за случая са в развой на изясняване . За случая е известена прокуратурата.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР