Трима бивши обитатели на държавен дом за непълнолетни за момчета

...
Трима бивши обитатели на държавен дом за непълнолетни за момчета
Коментари Харесай

3 бивши обитатели твърдят, че са били малтретирани като тийнейджъри в държавен дом за непълнолетни в Уайоминг

Трима някогашни жители на държавен дом за малолетни за момчета в Уайоминг настояват във федерален правосъден развой, че са били сложени в изолираност за продължителни интервали от време, в един случай за 45 дни, държани в ограничаващи столове с часове и лишени от храна.

Те настояват в делото, заведено в понеделник в Окръжния съд на Уайоминг че до момента в който са били младежи в ареста на Училището за момчета в Уайоминг, те са претърпели жестоки и тежки санкции, в това число привързване към ограничаващ стол до 12 часа едновременно. Специалните столове с висока облегалка са снабдени с ремъци за задържане на войнствени или разрушителни арестувани.

Искът е заведен против Министерството на фамилните услуги на Уайоминг, което управлява учебното заведение за „ нарушители “ момчета, самото учебно заведение и няколко чиновници на учебното заведение.

Въпреки че учебното заведение не е споделило обществено за какво младежите са били сложени в изолираност или държани в ограничаващи столове, те никог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР