Три основни направления посочи водачът на листата на ПП ДБ

...
Три основни направления посочи водачът на листата на ПП ДБ
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната – Демократична България“ представи листата си в Плевен

Три съществени посоки уточни лидерът на листата на Политическа партия Демократична България за 15-ти МИР-Плевен Богдан Богданов по време на конференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Плевен, на която беше показана листата с претенденти за народни представители за 50-то Народно заседание.

„ Борбата с корупцията е главен наш приоритет “, сподели Богданов като уточни образец с Румъния. „ Икономиката в северната ни съседка пораства и скоро румънците ще имат безвизово пътешестване до Съединените щати, само че това се случва, когато има едни дейно работещи институции.

Друго значимо е възраждането на българската промишленост и изключително на север от Стара планина, сподели Богданов.



„ Плевен би трябвало да върне своята индустриална популярност нещо, за което ние ще се борим интензивно с няколко съответни ограничения за Плевен и региона, в това число нова Индустриална зона. Тя е покрай Телиш и е обособена като такава в Национална компания „ Индустриални зони “.

Той уточни, ченовата Индустриална зона ще докара до разкриването на 2000 нови работни места в района през идващите четири годинив Плевен и региона.

Предвижда се същоразкриване на Център за преквалификация и образование в Плевен, в който годишно да бъдат обучавани до 500 души най-много в бранш металообработка, оператори на CNC машини, на прецизни цифрови машини.

Богданов сподели още, че обединението ще работи за оптимизация на администрацията, битка с ниските приходи в избрани браншове, както и против корупцията, за възстановяване на достъпа до опазване на здравето.

„ Ние би трябвало да покажем, че област Плевен има място на картата на България, с което да създадем по този начин, че децата ни да остават да живеят тук, както и тези, които са надалеч от България да се завърнат тук “, сподели още Богдан Богданов.



В конференцията участвахаСвилен Трифонов, който е втори в листата с претенденти за народни представители и народен представител в 49-то Народно заседание,и Виолета Иеремиева - регионален шеф на Плевен до началото на май 2024 година



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР