Три млади момичета бяха арестувани, след като мъж с увреждания

...
Три млади момичета бяха арестувани, след като мъж с увреждания
Коментари Харесай

Банда момичета на възраст от 12 до 13 `пребиха мъж с увреждания до смърт` преди да `отпразнуват` `ужасяващото` нападение

Три млади девойки бяха задържани, откакто мъж с увреждания беше преследван през алея и се твърди, че е стъпкан до гибел по време " ужасяващо " нахлуване, уловено на видео.

Шокиращи фрагменти демонстрират по какъв начин 64-годишният Реджи Браун е преследван от група от пет девойки по алея, които го издърпаха от верижна ограда, която той се опитваше да изкачи, преди да удари главата му в бетон. Панталоните му са били смъкнати до глезените, а личният му колан е бил употребен за побой, съгласно проверяващите, съгласно които групата се е засмяла, когато Реджи е почнал да кърви от главата му.

Едно от девойките се чува да крещи " той изтича! " по време на ужасяващата офанзива, осъществена на 17 октомври 2023 година, измежду нощ, оповестява The Washington Post.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Детектив назова случая „ отблъскващ “, защото твърди, че девойките, на възраст сред 12 и 13 години, са били в „ празнично въодушевление “, до момента в който са се отдалечавали от Реджи.

Реджи беше открит на улицата мал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР