Третият кадър на Харвард в кабинета на Кирил Петков и

...
Третият кадър на Харвард в кабинета на Кирил Петков и
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV: Американското правителство спонсорирало обучението в Харвард на Лена, любимката на Кирил Петков

Третият кадър на Харвард в кабинета на Кирил Петков и Асен Василев, Лена Бориславова, за негативно време се изкачи до върха на политическия живот у нас. Но преди да се уреди на позицията началник на кабинета на министър-председателя на България, финансов тласък в кариерното си развиване до неотдавна разпознаваемата единствено в юридическите среди адвокатка е получила от американското посолство.

Напористата 32-годишна Бориславова бързо се вписа в политическата конюнктура със съмочувствието, добито от юридическото й обучение, специализацията в Харвард и опита от две от най-големите адвокатски адвокатски фирми у нас, за които е работила.

Амбизиоцната фаворитка на премиера бе компактно до него през цялата предизборна акция и той даже прекарваше повече време с нея, в сравнение с с жена си Линда и фамилията.
свързани новини64397на 05.01.2022
Пръст в това дясната ръка на Петков да се насочи към адвокатската специалност имали съществена два американски сериала - правосъдната сага " Али Макбийл " и " Адвокатите на Бостън ". За да замине да учи матистратура по право в Хардард Лена получила стипендия от Българо-американската комисия за учебен продан Fulbright.

Още детайлности за пътя на Бориславова към Министерски съвет, за какво Татяна Дончева гази законите на Здравното министерство в центъра на София, какви облаги получи от поста си транспортният министър и какво се случва със сина на Иво Карамански след жестоката злополука - глейте в този момент:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР