Треньорът на шампиона Пол Никълс отдаде трогателна почит на младия

...
Треньорът на шампиона Пол Никълс отдаде трогателна почит на младия
Коментари Харесай

Жокей Кийгън Къркби почина на 25 години след падане по време на състезание, докато Пол Никълс отдава почит

Треньорът на първенеца Пол Никълс отдаде трогателна респект на младия ездач Кийгън Къркби, който умря при рухване в среща от точка до точка.

Трагедията се случи в Чаринг, Кент, в неделя, когато конят му избяга през крилото на ограда на втората верига от финалното съревнование. 25-годишният работеше за Nicholls в неговия двор в Ditcheat, Съмърсет, и беше номиниран за премия на Thoroughbred Industry Employee Awards по-рано тази година.

Nicholls разгласява на X: „ Животът от време на време е толкоз сложен, спечелилите са изцяло незначителни спрямо това, което се случи през днешния ден. За страдание Кийгън Кърби, един от нашите най-хубави, работливи момчета, загуби живота си през днешния ден, карайки точка за точка. Всички в тима Ditcheat са ужасени. Мисли с всичките му другари и семейство.

„ Той беше буен за работата си и ездата си и яздеше Afadil всеки ден. Последното нещо, което ми сподели в петък, беше „ шефът Афадил ще завоюва на следващия ден “. Колко прав беше той. RIP Keag ще ни липсваш ужасн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР