Треньорът на Рома Жозе Моуриньо отправи специален поздрав към феновете

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо отправи специален поздрав към феновете
Коментари Харесай

Сензационно: Моуриньо с поздрав за Добруджа

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо насочи специфичен привет към почитателите на Добруджа, с който им пожела триумф в шампионата.

От клуба разпространиха видеосъобщението от португалския треньор, с което промотираха новия си Вайбър канал.

Разбира се връзката сред именития треньор и Добруджа е направена от Валери Божинов, който е част от клуба.

Самият Моуриньо поздрави почитателите, като за по-лесно сподели ФК Добрич, само че изрази вяра, че е произнесъл вярно името на тима.

„ Жозе е тук в Рим. Разбира се, аз съм другар на Божи. Пожелавам ви положителни тренировки, мачове и развиване “, сподели Моуриньо.

Ето какво написаха от клуба без редакторска интервенция:

Скъпи другари и почитатели на ФК Добруджа, защото вие сте дванадесетият състезател в тима, както и един от най-важните фактори за развиването ни, с цел да се чувствате по-близо до обичания си клуб, тук, на Facebook страницата ни ще се постараем да ви даваме своевременна и настояща информация по отношение на тренировки, нови попълнения, ще избираме дружно играчи на мача, ще ви издаваме секрети от кухнята на тима и ще вършим още доста нови и забавни неща за вас.

Започваме с привет не от какъв да е, а от Жозе Моуриньо, който се включи за нас от Рим, с цел да пожелае триумф на тима. Благодарим на Валери, който е част от клуба и посредством който поздравът стигна до нас. Очакваме ви и в нашата Viber общественост, където също ще получавате информация за най-новото във ФК Добруджа!


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР