Треньорът на Берое - Петър Хубчев успя да уреди дясното

...
Треньорът на Берое - Петър Хубчев успя да уреди дясното
Коментари Харесай

Берое уреди халф от Пирин

Треньорът на Берое - Петър Хубчев съумя да уреди дясното крило Спас Георгиев да се причисли към " заралии ", написа " Тема спорт ". Офанзивният футболист е свободен сътрудник, откакто договорът му с Пирин (Благоевград) изтече, а Георгиев към този момент е прецизирал изискванията си и ще подпише с Берое за един сезон.

През миналата акция крилото изигра 23 турнирни мача за " орлетата ". В тях той означи 1 гол - при гостуването на Ботев Враца, извоювано с 3:0. Спас носи екипа на благоевградчани и през 2020/21, като оказа помощ за извоюването на промоция за елита.

Той бе на терена в 27 дуела във Втора лига, като в тях осъществя 4 попадения. Той бе взет в Пирин от столичния Септември. Георгиев е роден на 21 юни 1992 година в Стара Загора, само че е младеж на Славия. Освен за белите е играл още и за Монтана, Добруджа, Дунав, Ботев (Враца), ФК ЦСКА 1948, както и в шотландските Ливингстън и Албион Роувърс.

В Берое трескаво работят по лятната селекция. Причината е, че съвсем всички футболисти са с изтичащи договори и множеството ще изоставен клуба, в това число множеството чужденци. Причината е и по-малкият бюджет, с който старозагорци ще разполагат през новата акция.

Те ще разчитат към този момент най-вече на българи. В момента текат договаряния за привличането на още много играчи. Тимът ще стартира подготовка за идната акция на 5 или 6 юни. Тепърва спортно-техническият щаб ще фиксира датата.
 Феновете на Берое провеждат пътешестване за баража с Ботев (Пловдив)
Феновете на Берое провеждат пътешестване за баража с Ботев (Пловдив)

Записването се прави до 27.05 (петък)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР