Този мораториум ще остане в сила без конкретна крайна дата,

...
Този мораториум ще остане в сила без конкретна крайна дата,
Коментари Харесай

Дългият от десетилетия риболов на скариди в Нова Англия, жертва на изменението на климата, ще остане затворен за неопределено време

Този мораториум ще остане в действие без съответна последна дата, гласоподава ръб на регулаторната комисия за морски лов на риба на Атлантическите щати в петък. Бордът не назова този ход непрекъснат мораториум, защото включваше наредба за продължение на наблюдението на популацията на скариди и обсъждане на наново отваряне на риболова, в случай че ракообразните се приближат до здравословно равнище.

Но беше ясно, че членовете на борда не видяха доста късмет за бъдеще за риболовство, което в миналото е осигурявало обичан артикул от морски блага, който се появяваше в менютата на заведенията за хранене и на пазарите за морски блага всяка година към Коледа.

„ Мисля, че всички приключихме с този ресурс. Виждам температурите на водата. Не мисля, че ще се върнем “, сподели Майк Армстронг, екологичен анализатор и член на групата.

Затоплянето на Мейнския залив, водно тяло, където живеят скаридите, е от решаващо значение за комерсиалния лов на риба в Съединени американски щати на типове като миди и омари, е продължаващ обект на научно изследва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР