Toва заяви в ефира на bTV бившият социален министър Лидия

...
Toва заяви в ефира на bTV бившият социален министър Лидия
Коментари Харесай

Лидия Шулева за бюджета: Пицата не е постна - по отделните полити...

Toва съобщи в ефира на bTV някогашният обществен министър Лидия Шулева.

 

Според нея би трябвало да се премине към програмни бюджети. По думите й не проличава да има политики, свързани с стратегии и резултати в Бюджет 2024.

 

Шулева бе безапелационна, че е по-добре да се заплаща майчинството на дамите даже, когато отидат на работа, с цел да могат да намерят заместваща грижа на децата си. Майчинството, което им се поставя, би трябвало да бъде заплатено, с цел да може намерят различна грижа за децата си, счита тя.

 

Бившият обществен министър акцентира, че е нужно държавното управление да направи един жест към пенсионерите, като им бъдат планувани коледни добавки, с цел да може хората да посрещат най-светлите празници.

 

Шулева изрази мнение, че не е реалистично да има налог " бакшиш ". В България има цивилен контракти, които има темперамент на трудови контракти. Този вид цивилен контракти би трябвало да се сътвори точна формулировка какво съставляват и да бъдат преобразувани в трудови, разяснява Шулева друга гореща финансова тематика. Тя добави, че не всички цивилен контракти би трябвало да бъдат изменени, тъй като има и такива чисти цивилен контракти, за които се свършва избрана работа, за която се получават избрани пари и тя завършва.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР