Това заяви д-р Георги Миндов, председател на софийското сдружение на

...
Това заяви д-р Георги Миндов, председател на софийското сдружение на
Коментари Харесай

Да не си правим шега - не знаем какво ще закачим, особено ако не сме ваксинирани

Това съобщи доктор Георги Миндов, ръководител на софийското съдружие на общопрактикуващите лекари.

Пред Българска национална телевизия доктор Миндов предизвести, че поради ниското равнище на имунизация против ковид към момента циркулират по-стари разновидности. Той даже уточни английския (Алфа), въпреки че в постоянните информации за секвенирани проби вид Алфа не е бил засичан от над половин година. Факт е, че става въпрос за секвенции от по 300 - 600 проби на половин месец, само че все пак неналичието на даже една проба подсказва, че английският вид даже да участва е по скоро случайност.
Мъдри мисли за прекрасен ден - през днешния ден, 30 януари
" Пазете се от хора, които се пробват да омаловажат вашите желания. Малките хора постоянно вършат това, а същинските великите хора ви кара...
Прочети повече
По думите на доктор Миндов, за 2022 година има съществено нарастване на парите за здраве. Според него, нямало такова нарастване, откогато била направена здравната промяна в края на предишния век.

За край доктор Миндов беше безапелационен - зеленият документ следва да падне, в случай че падне на всички места в Европейски Съюз. " На хората не им върнаха свободите ", сподели той.

Още от ЦИТАТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР