Това сподели майката на зверски убитата 29-годишната Виола Николова през

...
Това сподели майката на зверски убитата 29-годишната Виола Николова през
Коментари Харесай

Всички Да Прочетат! Това, Което Разкриха Родителите На Зверски Убитата Виола Вцепени България!

Това показа майката на свиреп убитата 29-годишната Виола Николова през юни тази година – Райна. „ Заедно бяха към 2 месеца. Взаимно са се опознавали.

Тя грееше до него. Не знаем какви са били персоналните им взаимоотношения ”, показа още госпожа Николова пред bTV.

Виола беше извънредно добросъвестна и блага, честна, почтена, с едно възприятие за доброжелателност към хората към нея. Да помогне с каквото може. Затова и толкоз бързо си отиде. Тя не можеше да таи завист, не беше клеветник.

Да завижда пък напълно ”, сподели с тъга почернената майка. Според нея и брачният партньор й Валери процесът против килъра на щерка им е бил претупан. „ Не се взе под внимание работата, които са свършили оперативните служащи и дознателя в досъдебното произвеждане.

Разигра се един спектакъл. Стефан от самото начало разиграваше някаква актьорска игра, която хареса на съдийката, говореше някакви несвързани неща, извинения, съжаления... ”, сподели още Николова. „ Съдийката му сподели, че в случай че се признае за отговорен, присъдата му ще се понижи.

И се мина по съкратеното произвеждане. В залата не разбрахме на какво е наказан и каква е тази 1/3 понижаване на наказването. Искахме и неговите права да са спазени, само че в случай че е бил наказан на пожизнен без право на подмяна, би трябвало да поеме и най-тежкото наказване от 30 години ”, добави господин Николов.

„ Влязоха в съда с мисълта за обективна присъда. – пожизнен затвор без право на подмяна. Това чакахме да чуем ”, сподели още брачната половинка му. И добави, че изказванията на Стефан в съда били „ насмешка и цинизъм ”. „ Още в първото си явяване пред съда цитира „ Смешен рев ” на Ботев.

Аз си мисля: нашият рев ли е комичен? ”, добави Валери. Родителите на момичето желаят делото да се върне на първа инстанция и да се гледа от нов правосъден състав.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР