Това обръщение на Доган, особено през призмата на посланията в

...
Това обръщение на Доган, особено през призмата на посланията в
Коментари Харесай

Посланието на Доган – разкодирано: Ще хвърчат глави в ДПС!

„ Това послание на Доган, изключително през призмата на посланията в последната година и нещо, дава храна и на свои, и на душмани. То е с получатели от Анкара (много, но доста Анкара има в това писмо) през смесените райони у нас, София и Брюксел, в случай че щете и до Вашингтон и Москва “, разкодира посланието в ефира на bTV Илхан Андай от 24rodopi.com.

„ Аз ще го проучвам като непряк наблюдаващ, само че и като представител на етноса, съзнаващ дишането на този етнос “, акцентира журналистът и сподели:

„ В това послание на Доган, което мнозина го разчетоха бамбашка, има два значими съставки – градивното, рецептата, неотложно лекуване на партията и на последващо място съвсем известието на Доган, че на националната конференция следва промяна на елита. Анонсът ми е за шутовете, които отнесоха и ще не престават до отнасят хората от тима на Карадайъ – замовете, неговите хора в ЦОБ и ПГ.

И това послание стартира още на 26 декември м. година на святото за етническите турци място – паметника „ Тюркян чешма “ и го стартира Делян Пеевски с думите: „ Д-р Ахмед Доган преди една година сподели нещо, което мнозина не схванаха – „ върнете връзката с нашите хора, губим я някъде в последните 10 години ”. И там Пеевски се извини.

Реклама

На 26-и декември беше анонсът, изработен от Пеевски, нещо като филмов откъс за кино лентата, който несъмнено не е екшън, а за размисъл за останалите значими политици в този парламент и изразеното предпочитание за завръщането на партията в домовете на тези хора “, сподели още Андай.

Журналистът уточни, че във формулата „ съпредседателство “ и включването на Джевдет Чакъров има и жест към тези 150 хиляди хард гласоподаватели на Движение за права и свободи, към изселниците и ръководещите в Анкара. Партията на Ердоган сервира венец на „ Тюркян чешма “, само че не изпрати депутати или висши партийни функционери на възпоменателния протест за годишнината от мирните митинги против промяната на имената, означи Андай.

„ 150 000 души са задоволителни за легитимиране на Доган и Движение за права и свободи, само че това не прави чудеса. Необходими са над 400 000 гласа “, сподели журналистът и уточни, че тези 150 000 души очевидно имат потребност от още време, с цел да припознаят „ водача от другия бряг “ за собствен лидер.

Остава йерархията – първи Доган, а след него Пеевски, безапелационен е Андай.

Според него имало „ тим юнаци “ за съпредседателското място, само че изборът на Доган е паднал върху Джевдет Чакъров, тъй като той бил със CV, което прави работа от Анкара до Брюксел.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР