Това не е традиционната къща за гости. Тя е сдържана,

...
Това не е традиционната къща за гости. Тя е сдържана,
Коментари Харесай

ГОРА къща за гости

Това не е обичайна къща за посетители. Тя е сдържана, съвременна, друга и уютна и се намира тъкмо по средата в планината сред Пампорово и Чепеларе, в родопското село Проглед. Буквално на два завоя от оживения път, в меките гънки на гората.

Изградена е от присъщи за региона материали, интерпретирани по актуален метод.
" Гора " е построена в въздържан жанр с присъщи за региона материали, интерпретирани по актуален метод. Автор: Цветелина Белутова
ГОРА, както се споделя къщата, безусловно оправдава името си. Двете огледални здания са в въздържан архитектурен жанр.

Къщата е с огромни общи отворени пространства, където светлината се движи умерено, с чисти линии, позволяващи гората да е преобладаващ детайл. Всъщност къщата е комфортна и за две компании, които могат и да не се срещнат, и за една по-голяма.
Автор: Цветелина Белутова Реклама
Интериорът е със скандинавско лъчение, само че до момента в който в спалните той не е толкоз разхитителен, в дневните е компактен и съвременен. Тук няма да видите черги и чанове. По стените са изложени фотографии на Мариета Ценова, която е пособия и в курирането на паната, и живописни платна на Иво Бистрички.
Автор: Цветелина Белутова
В тази рамка чувството за дом, уют и мекост идват с топлите естествени материали и цветове, с живия огън, с текстилните елементи и осветлението.

ГОРА разполага с 10 обширни спални, с две огромни общи пространства - всяко от което има хол с камина, две кухни, две трапезарии, големи тв приемници, оптичен интернет.
Автор: Цветелина Белутова Реклама Автор: Цветелина Белутова
Къщата е разположена върху стръмен скат против остаряла смърчова гора. Това разположение разрешава природата да участва във всяко помещение, а витринните прозорци и терасните пространства още повече заличават чувството за граница сред вътре и вън.

ГОРА е място за хора, които заобикалят пренаселените курорти и огромните хотели, макар че е единствено на петнайсетина минути от ски пистите на Чепеларе и Пампорово. Място за хора, които ценят живота и пазят място за природата в него.
Автор: Цветелина Белутова Автор: Цветелина Белутова Четено Коментирано Препоръчвано 1 Политика 2 Политика 3 Медиа и реклама 1 Политика 2 Политика 3 Неща 1 Политика 2 Коментари и разбори 3 Седмицата Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР