Това каз грузинската журналистка Нина Kубутия в предаването Без претенции

...
Това каз грузинската журналистка Нина Kубутия в предаването Без претенции
Коментари Харесай

Нина Kубутия: Тъжно е, че правителството на Грузия днес е най-зна...

Това каз грузинската журналистка Нина Kубутия в предаването „ Без искания ” по Дарик във връзка повторното въвеждане на  „ Закона за задграничните сътрудници ” от държавно управление, което провокира недоволството на грузинския народ и всеобщи митинги в цялата страна.

 

Русия беше първата страна, която вкара репресивния закон за задграничните агенти  през 2012. Този закон се стяга и ни унижава година след година и се трансформира в същински инструмент за гонене на всеки, който не се харесва на държавното управление. В резултат на това не съществуват сериозни медии, неправителствени организации и даже каквато и да е същинска съпротива ”, каза Kубутия.

На въпроса какво може да се чака на парламентарните избори през октомври, Kубутия беше безапелационна, че тактиката на държавното управление да усили възможностите си за победа на изборите посредством въвеждането на закона за задграничните сътрудници е донесла точно обратния резултат.

 

„ Резултатът са всеобщи митинги и антиправителствените настроения в обществото, което навреди на политическия рейтинг на грузинската ръководеща партия и в случай че тя не отстъпи от закона, известността и ще пострада още повече ”.

За европейското бъдеще на Грузия от тук насетне журналистката показа, че несъмнено „ Грузия ще победи и ще се върне в европейското семейство ”. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР