Това е ужасяващият момент, когато парамедик е нападнат от пациент,

...
Това е ужасяващият момент, когато парамедик е нападнат от пациент,
Коментари Харесай

Ужасяващ момент, насилствен пациент напада фелдшер и го избутва от задната част на линейката

Това е ужасяващият миг, когато парамедик е атакуван от пациент, преди да бъде избутан от задната част на колата за спешна помощ.

Шокиращи фрагменти от камери за видеонаблюдение от вътрешността на незабавната кола бяха публикувани от службата за спешна помощ в Лондон, предоставяйки бегла визия за малтретирането, с което се сблъскват незабавните. Мъжът парамедик се опитваше да лекува мъж, когато пациентът се нахвърли, избутвайки го през задните порти.

Кадрите демонстрират по какъв начин той е бутнат на земята извън, кацайки на лакътя си, преди да се преобърне в мъка. Тогава неговият нападател просто напуща колата за спешна помощ, повърхностно си потегля без „ никаква реакция “.

Лицето, което е нападнало реагиращия, след това е задържано, сподели колата за спешна помощ, и по-късно е наказан за нахлуване против работа за незабавна помощ служащ и е наказан да заплати обезщетение. Фелдшерът във видеото, чието име не е разкрито, сподели в изказване по какъв начин офанзивите са се трансформирали в риск за работата, която вижда него и сътрудниците му сег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР