Това е проява на обединение – без политически групи и

...
Това е проява на обединение – без политически групи и
Коментари Харесай

Никулден обедини политиците: Ето кои 10 мъже дариха кръв за нуждаещи се бургазлии

Това е демонстрация на обединяване – без политически групи и пристрастия, когато идеята е смислена и потребна, разяснява доктор Светослав Тодоров

10 мъже се включиха в безвъзмездната кръводарителската акция, която предложи общинският консултант доктор Светослав Тодоров. Тя се организира през днешния ден незабавно след тържествената сесия на Общинския съвет, а доктор Тодоров бе поел цялостната организация.

Повод е празникът на града, а главните донори този път са общински съветници и доброволци от Община Бургас. Това са заместник-кметът с сектор обучение на Община Бургас Михаил Ненов и още един представител на администрацията – Константин Стоянов, локалните парламентаристи Милен Георгиев, Тодор Иванов, Красимир Батилов, доктор Мартин Кръстев, Явор Костов, както и поддръжници на политическите партии от Общински съвет доктор Димитър Буковинов, Валери Крумов, Марин Минков.

„ Това от една страна е жест на признателност към хората, дали своят вот доверие на своите избраници в Общинския съвет, а друга – демонстрация на състрадание към нуждаещите се от кръвопреливане. Не на последно място е и демонстрация на обединяване – без политически групи и пристрастия, когато идеята е смислена и потребна “, счита доктор Тодоров.

„ Повод за горделивост е, че за по-малко от месец работа непознати един на различен до този миг съветници дават безапелационна поръчка за обединяване в интерес на обществото. Специални благодарности на екипа на поделение по Трансфузионна хематология на УМБАЛ-Бургас, както и на кръводарителите. С благопожелание за здраве и радостен празник, насочваме и следния зов към бъдещите съпричастни към идеята хора – подари кръв в работен ден, с цел да го превърнеш в празничен за нуждаещия се! “, споделя доктор Светослав Тодоров.
 Заместник-кметът Михаил Ненов   Д-р Мартин Кръстев  Явор Костов и Красимир Батилов  Милен Георгиев  Д-р Светослав Тодоров
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР