Това е най-важното за смесените региони, обобщи Борисов, като подчерта,

...
Това е най-важното за смесените региони, обобщи Борисов, като подчерта,
Коментари Харесай

Борисов в Кърджали: В този регион етническата толерантност трябва да е въздигната в култ

" Това е най-важното за смесените райони ", заключи Борисов, като акцентира, че в кърджалийския район етническата приемливост би трябвало да е въздигната в фетиш, припомняйки така наречен Възродителен развой. 

" Нищо по-страшно няма от разделянето на религиите и следствие в партиите. Това, че три години нищо не се е случило, хората са го видели, за това и резултатите са такива. Аз съм сигурен, като видях и лидера на Движение за права и свободи, като виждам и нашия лидер, умерено мога да кажа, че Кърджали ще има околовръстно, ще има спортна зала и булевардът ще им бъде подготвен ", разяснява Борисов. Той даде обещание, че там, където са кметове на ГЕРБ, кметове на Движение за права и свободи, ще създадат всичко допустимо хората да се усещат добре.

Лидерът на ГЕРБ даде обещание с изключение на инфраструктура„ още и обучение, просвета и нулева миграция. 

Ще създадем всичко допустимо - където са кметове на ГЕРБ и на Движение за права и свободи, хората да се усещат по-добре, безапелационен бе Бойко Борисов.

" Всеки един, даже с друга вяра, схваща какъв брой е значимо да има храмове. Това на жълтите павета мъчно се схваща. Те по тази причина не вървят в тези смесени райони. Те и жълтите павета ги потрошиха. Разбиха София ", продължи водачът на ГЕРБ.

Той разяснява и интернационалните връзки. 

" Най-добрите връзки с Турция сме ги имали ние. За първи път Европейска комисия даде на България да е хазаин на среща ЕС-Турция във Варна. Имам фрагменти, на които аз карам джипката, Ердоган стои като телохранител до мене. А откъм гърба - тримата най-важни на Европейски Съюз. "

" Когато има храмове, това значи нематериалност, и двете страни се почитат ", приключи словото си Борисов.

Той бе в Кърджали дружно с претендента за евродепутат Асим Адемов и с лидера на евролистата на партията и лидер в 1 МИР Благоевград Росен Желязков. Като съществена задача след изборите, Желязков дефинира съставянето на устойчиво държавно управление с пълностоен мандат, който да извърши главното предопределение на ръководството.

" Време е да натиснем паник-бутона и да спрем този вятър на смяната, който ще унищожи България ", сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Кърджали Цвета Караянчева. Тя показа пред присъстващите и пред Борисов всеки един от кърджалийската листа.

" 12 години аз съм народен представител от този район. Трябва да покажем, че нямаме време за губене, тъй като страната стремително върви надолу. Време е да натиснем паник бутона и да сложим завършек на този вятър на смяната, който ще унищожи България ", сподели пред партийния актив Цвета Караянчева. В словото си тя направи разбор на сглобката и ръководството до момента, изреждайки цифри, като за някои от тях Борисов й подсказваше.

Снимка: БТА

" Когато се сблъскат легенди, се ражда нова действителност. Сблъскаха се два мита - какъв брой е неприятна партия ГЕРБ и какъв брой положителни са тези, които идват. И по този начин се роди новата действителност на тези 3 години, която обаче докара до това хората да са разединени, да живеят неудовлетворени и най-много с възприятието за тревога какво следва и ни чака ", сподели в словото си Желязков.

" Нашата задача след тези избори е да управляваме старателно, с цел да не е разединено обществото. Затова и програмата ни цели да удовлетвори публичните упования ", добави той.

Според него след изборите главната задача на ГЕРБ ще е да се сформира постоянно устойчиво държавно управление с цялостен мандат: " Затова ще създадем всичко належащо да съставим ръководство с който би трябвало и с който можем, водени от правилата си, без да споделяме: с тези няма, с тези в никакъв случай повече. Защото хората чакат обединяване на разединението си! "

" Този, който знае какво би трябвало, е водачът ни Борисов. Той 3 пъти е бил министър председател, страната е прекосявала през рецесии. И доверието, което той има, е отражение на отговорността, която той има ", приключи Желязков.

Снимка: БТА

На събитието е и претендентът за евродепутат Асим Адемов.

Нека обединим сили и издигнем глас за постоянна България в сигурна Европа, приканват претендентите на ГЕРБ. Според социолозите, партията ще завоюва изрично идните предварителни парламентарни избори, а преднината й за евровота е 15 %.

Снимка: Фейсбук

Борисов посети църквата на феодален манастирски комплекс " Св. Йоан Предтеча " и беседва с отец Николай Величков. Към манастира има параклис, построен с дарения, главно от ГЕРБ.

" Без вас нямаше да се случи този нравствен оазис ", поздрави Борисов отец Николай Величков на влизане в черквата. Членове и симпатизанти на ГЕРБ го посрещнаха с овации и викания " Бойко, Бойко ".  

 

Избори за `членове на Народно заседание и Европейски парламент на 09.06.2024 година

Платена обява.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР