Това дали Живко Коцев се е самоуличил със свои думи

...
Това дали Живко Коцев се е самоуличил със свои думи
Коментари Харесай

Зам.-градски прокурор: Коцев не може да бъде осъден само защото се е издал

Това дали Живко Коцев се е самоуличил със свои думи няма значение, в случай че липсват други доказателства. Не може единствено на база негови думи да му се повдигне обвиняване. Това съобщи един от зам.-градските прокурор на София Десислава Петрова пред Българска национална телевизия.

" Говорим за действителна битка с корупцията ", ще бъдат разпитани още очевидци, сподели тя.

" Не може да се прави оценка работата на прокуратурата по отношение на развиването на избрани каузи ", безапелационна е Петрова.

Доколкото ми е известно, господин Живко Коцев самичък е изискал да даде информация поради получени от него данни. Доколкото ми е известно, негова е самодейността да се обърне към прокуратурата. Не е имало договорка сред господин Коцев и прокуратурата. Какви тъкмо са претекстовете му, не мога да разясня, тъй като не ги знам, сподели Петрова.

Петрова отхвърли разпространяващите се в осведомителното пространство фотоси да са изтекли от прокуратурата, само че посочи, че не може да каже по какъв начин фотосите са изтекли. И внуши – знаем ли какъв брой хора имат мобилен телефон и достъп до фотосите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР