"Това да влезеш в тоалетната, докато приятелят ми пикае, за

...
"Това да влезеш в тоалетната, докато приятелят ми пикае, за
Коментари Харесай

Бизнесдама захапа Нора Недкова: Тази е дъното, налази гаджето ми в клозета

"Това да влезеш в тоалетната, до момента в който приятелят ми пикае, с цел да те забележи и да ти обърне внимание, да почнеш да го питаш за мен, в случай че до доскоро сме били с теб двете, е по-смешно даже от това да спиш с китаец. Смятах, че си наивно момиче с разведени родители, което подкрепях, даже психолог ти открих, с цел да решиш психологичните си проблеми, а ти се оказа дъното! "

С тези думи бизнес дамата Аниела Милушева стартира войната с Мис Плеймейт Нора Недкова, с която до скоро бяха приятелки. Предателството на миската в действителност е в основата на абсурда сред двете.

"Мога доста неща да кажа и чатове с хора да пусна, само че не желая да ги забърквам. Но това момиче, което заплати за купата си, с цел да вдигне цената си измежду мъжете, тъй като е платена госпожица, има психологични проблеми. Не инцидентно никой от родителите ѝ не желае да я вижда ", изясни ни Аниела Милушева.

Според нея Нора цялостен живот е мечтала да бъде сваляна от известни и богати мъже и не инцидентно се насочила към нейния другар. "Та тя не е имала нито едно гадже до момента. Всички, с които е спала, са били за една нощ и платено. Върхът беше измяната ѝ. Затова взех решение и аз да пусна наш общ чат, на който ме пита по какъв начин се прави секс с китаец. Не е обикновено това, а аз желаех да ѝ оказа помощ ", изясни още Милушева.

От своя страна Недкова показа: "Не съм Дева Мария, само че не съм и курва. Предавам на всички поздрави от морето ", сбита бе плеймейтката. Аниела и Нора са приятелки от година. Милушева е бизнес дама и има магазини за спортни артикули. От години тя работи с волейболната звезда Любо Ганев. Дъщеря е на някогашния началник на Кремиковци и доближен до Мултигруп, написа Blife.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР