Тори бяха предупредени, че ще бъде много, много трудно“ за

...
Тори бяха предупредени, че ще бъде много, много трудно“ за
Коментари Харесай

Топ анкетьор издава предупреждение към враждуващите тори, които искат да изгонят Риши Сунак за Пени Мордаунт

Тори бяха предизвестени, че ще бъде „ доста, доста мъчно “ за Пени Мордаунт да възроди благосъстоянията си, в случай че в действителност смъкват Риши Сунак.

Експертът по социологически изследвания професор сър Джон Къртис сподели, че е малко евентуално промяната на водача да докара до трагичен поврат в социологическите изследвания за борещата се партия. И той предизвести всички евентуални кандидати за водачество, че може да се окажат " извънредно невисок министър-председател ", в случай че поемат поста преди общите избори.

Това се случва, когато Риши Сунак се изправи лице в лице с госпожа Мордаунт през масата на кабинета тази заран след дни на шушукане, че някои депутати от Торите желаят тя да го замести като министър-председател. Източник, непосредствен до госпожа Мордаунт, отхвърли концепцията като „ искрено преглъщане “, до момента в който съдружниците на водача на общините упрекнаха десните, че са подклаждали спекулациите.

Г-н Сунак събра висшите си министри за седмичната им среща през днешния ден, защото позицията му наподобява все по-неси...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР