Топ длъжникът Благомир Коцев, заемал незаконно поста областен управител на

...
Топ длъжникът Благомир Коцев, заемал незаконно поста областен управител на
Коментари Харесай

„Калинка“ за кмет на Варна? Благомир Коцев крие диплома-метне от Лондон: хвърчащ лист хартия без никакъв печат

Топ длъжникът Благомир Коцев, заемал нелегално поста регионален шеф на Варна, в този момент се пробва да си оправи финансовия статус като седне в кметския стол с… диплома-менте!

 Тоя хвърчащ лист е показан като диплома…

„ Афера “ разкри величествен скандал с документа от „ магистърската степен “, сякаш покрита в Лондон, от печално известния претендент на ПП-ДБ за кмет на морската столица. Оказа се хвърчащ лист хартия без щемпел, легитимирана в България…18 години по-късно?!!

Изниква въпросът дали е имало напън за признание на висшето обучение на Благомир Коцев от страна на върхушката ПП-ДБ?

В биографията на претендента за кмет на Варна от ПП-ДБ Благомир Коцев, който бе назначен от Кирил Петков в качеството му на министър председател на България за регионален шеф на Варна, написа буквално:

„ Благомир Коцев в интервала до 2004 година поредно се дипломира с отличие като бакалавър по бизнес администрация в Американския университет в столицата на Съединени американски щати Вашингтон, окръг Колумбия и придобива магистърска степен по мореплаване, търговия и финанси в Сити Юнивърсити – Лондон. “

Разследване на „ Афера “ откри документа за „ магистърска степен по мореплаване, търговия и финанси в Сити Юнивърсити – Лондон “ – един лист хартия БЕЗ НИКАКЪВ ПЕЧАТ!!!

За да бъде удостоверена и приета тапия от чужбина, това би трябвало да направи Националния център за информация и документи.

Оттам издават уверение на лицето Благомир Коцев, че е придобил висше обучение, магистърска степен, въз основа на оповестения по горе хвърчащ лист БЕЗ ПЕЧАТ и по този начин легитимира, че Благомир Коцев е придобил „ магистърска степен “ в Лондон. НО КОГА Гражданско отделение ПРАВИ И КАК?!!!

Според документа БЕЗ ПЕЧАТ Благомир Коцев е придобил „ магистърска степен “ на 9 юни 2004 година.

А Националния център за информация и документи издава уверение, че признава този „ документ “ БЕЗ ПЕЧАТ, 18 ГОДИНИ ПО-КЪСНО.

С ето този документ:

 Ето и удостоверението, издадено 18 години по-късно, едвам когато на Благомир Коцев му е потрябвало „ вишо “, с цел да стане нелегално регионален шеф на Варна

Кое е скандалното в тази ситуация с по този начин наречената „ магистърска степен “ на претендента за кмет от ПП-ДБ Благомир Коцев?!

Първо, лицето Благомир Коцев 18 години НЕ ПРАВИ НИКАКВИ ПОДАТКИ ДА ЛЕГИТИМИРА ПРИДОБИТАТА „ МАГИСТЪРСКА СТЕПЕН “ ОТ ЛОНДОН ПРЕД НАЦИОНАЛНИЯ ЦЕНТЪР ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ДОКУМЕНТАЦИЯ!

А всички, които са получили тапия от чужбина, би трябвало да извадятудостоверение от Националния център за информация и документи с цел да им се признае дипломата в България, когато стартират някъде работа.

ОСЕМНАЙСЕТ ГОДИНИ явно на Благомир Коцев не му е било належащо да легитимира, че има висше обучение от Лондон, и не си е направил труда въобще да направи и действия с цел да изиска легитимация на „ магистърската си степен “ с цел да стартира работа в България.

Реклама

Второ, и извънредно значимо! На 13 декември 2021 година встъпва на власт държавното управление на Политическа партия с министър председател Кирил Петков.

Единственият град, чийто регионален шеф не е заменен и продължава да работи по това време назначеният от служебния кабинет на Румен Радев, е Варна.

За регионален шеф на морската столица от премиера Кирил Петков би трябвало да бъде назначен Благомир Коцев, само че НАЗНАЧЕНИЕТО съдебна експертиза БАВИ БЛИЗО ДВА МЕСЕЦА! Защо? Защото с цел да бъде назначен за регионален шеф, Благомир Коцев би трябвало да има висше обучение или магистърска степен!

Два месеца, до момента в който всички регионални шефове в България са заменени от премиера тогава Кирил Петков, единствена Варна няма нов регионален шеф, до момента в който … Благомир Коцев легитимира листа, БЕЗ ПЕЧАТ, за приключен курс ли, студентство ли – не е ясно, който показва като приключена „ магистърска степен “ от него в Лондон.

Чак на 3 февруари 2022 година Националния център за информация и документи издава въпросното уверение и признава листа БЕЗ ПЕЧАТ като добита „ магистърска степен “ от лицето Благомир Коцев в Сити Юнивърсити – Лондон.

Двайсет дни по-късно, към този момент с приета „ тапия “, на 24 февруари 2022 година Благомир Коцев е назначен от премиера Кирил Петков за регионален шеф на Варна.

Тук пораждат и още по-скандалните въпроси:

1. Как и за какво 18 години Благомир Коцев не е направил и опит за легитимиране на висшето си обучение, т.е. на въпросния лист БЕЗ ПЕЧАТ, пред Националния център за информация и документи?!

2. Имал ли е проблеми Благомир Коцев с легитимирането в България на този лист БЕЗ ПЕЧАТ, показан като документ за „ магистърска степен “, добита в Лондон, каквото оперативна информация АФЕРА има?!

3. На никого ли от Националния център за информация и документи не направи усещане този подозрителен лист БЕЗ ПЕЧАТ?

4. Случайно ли е това, че легитимирането на този лист БЕЗ ПЕЧАТ е станало по времето, в което министър на образованието в държавното управление на Политическа партия Кирил Петков е.… сегашният министър председател Николай Денков?!

5. Отказвал ли е Националния център за информация и документи легитимиране на този „ документ “ досега, когато „ магистърската степен “ на Благомир Коцев е притрябвала незабавно с цел да бъде назначен като регионален шеф на Варна, каквато оперативна информация АФЕРА има?!

6. Оказван ли е напън за легитимирането на този лист БЕЗ ПЕЧАТ от страна на тогавашния министър на образованието и ръководещата Политическа партия компания, с цел да може Благомир Коцев да бъде назначен като регионален шеф на Варна?

С това, което виждате като „ магистърска степен “, Благомир Коцев бе назначен за регионален шеф на Варна, а резултата от активността му като подобен завърши с формиране на досъдебно произвеждане от прокуратурата против него за корист с власт.

Преди години някогашният регионален шеф на Варна Добрин Митев, назначен от Иван Костов, изгърмя с сходен застрашителен скандал, обвързван с менте дипломата му за висше обучение.

Днес някои от наследниците на Добрин Митев като „ Васко Касичката “ /сещайте се за какво имаше този прякор по времето на Добрин Митев и Костов/ са в листата на ПП/ДБ за общински съветници.

Очевадно нищо не се е трансформирало оттогава до момента в лъжливите схеми, облечени този път обаче в нови премени, наречени „ смяна “.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР