Токев приема престоя като силен житейски урок, признава грешките си

...
Токев приема престоя като силен житейски урок, признава грешките си
Коментари Харесай

Шеф Токев излиза обнадежден от затвора

Токев приема престоя като мощен житейски урок, признава грешките си и се радва, че е имал опция да поправи стореното. Като известно лице е образец за мнозина ио по тази причина споделя, че е позволил огромна фрешка и няма да го повтори.

Шеф Токев показа, че в пандиза, с изключение на доста време за размисъл за тези малко повече от 4 месеца е имал и време да премисли ситуацията и е съумял даже да сътвори метаморфоза в кухнята на пандиза и в разпределението на дилемите за свободното време.

Храната в пандизите е не добра и много нищожна, само че началник Токев съумял да даде доста препоръки на кухнята по какъв начин с малко артикули да употребяват по-рационално това с което разполагат за реализиране на по-добри ястия и счита, че откакто бил в пандиза, там към този момент доста повече се обръща внимание на сходни неща.
 The head of the green octopus in Bulgaria gets a government job The head of the green octopus in Bulgaria gets a government job  ПОБЕДИТЕЛ - Национален книжовен конкурс „ Популизмът и изборите – метод на приложимост “ ПОБЕДИТЕЛ - Национален книжовен конкурс „ Популизмът и изборите – метод на приложимост “  Луди фотоси и провокативно видео опетниха репутацията на финландският министър председател Санна Марин Луди фотоси и провокативно видео опетниха репутацията на финландският министър председател Санна Марин  Bet365- какво предлага повече от останалите платформи Bet365- какво предлага повече от останалите платформи  Срамота! Наталия Кобилкина взима по 6 бона, с цел да каже на дамите по какъв начин да „ ограбват “ мъжете Срамота! Наталия Кобилкина взима по 6 бона, с цел да каже на дамите по какъв начин да „ ограбват “ мъжете  Джони Деп по-щастлив и сполучлив от всеки път Джони Деп по-щастлив и сполучлив от всякога Име Email Коментар Най-четени Най-коментирани
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР