Точно два месеца след идването си като треньор на Арда

...
Точно два месеца след идването си като треньор на Арда
Коментари Харесай

С изненада, но по взаимно съгласие: как "Арда" направи нова треньорска смяна

Точно два месеца след идването си като треньор на " Арда " Георги Чиликов си потегли от тима. Клубът разгласи, че раздялата идва по " взаимно единодушие ", само че някогашният нападател даде знак, че е сюрпризиран от решението за преустановяване на контракта.

" Трябва да се потърси отговор от управлението на " Арда ", тъй като и аз нямам безапелационен отговор за себе си ", сподели Чиликов пред " Диема спорт ".

На негово място се чака да бъде показан някогашният футболист на ЦСКА Славко Матич.

Раздялата с Чиликов е следващата смяна в " Арда " след в края на юли. Преди два месеца от тима си потегли Николай Киров, под чието управление бяха реализирани триумфи, в това число присъединяване във финала за Купата на България и присъединяване в евротурнирите.



В началото на септември за треньор беше назначен Димитър Димитров-Херо, който още на идващия ден напусна по персонални аргументи. Като негов асистент Чиликов остана отпред на " Арда " и реализира положителни резултати.

" Ако би трябвало да приказваме на спортно-техническа тематика, има какво да се желае. Не се подлъгвам, че сме създали нещо ужасно. Когато сме на три точки от шестицата с два мача по-малко, се приказва за изненада ", сподели Чиликов.

Според него сходен метод към треньори и футболисти пречи за развиването на играта. " Не е прелестно, тъй като е изненадващо, само че футболът е по този начин. Приемам го, разбирам го, не съм от през днешния ден в играта. За страдание ориста си я заслужаваме в доста връзки - във футбола. След това ревем за какво футболът ни е на такова състояние. Това е една от аргументите да сме в това положение. Отношението към футболистите, треньорите - като цяло приказвам. Не е проблем за мен, че няма да работя в " Арда ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР