Тийнейджър търговец на оръжия беше намушкан до смърт и захвърлен

...
Тийнейджър търговец на оръжия беше намушкан до смърт и захвърлен
Коментари Харесай

Търговец на оръжия беше намушкан до смърт и бутнат в канал, след като се срещна с тийнейджъри, за да продаде арбалет

Тийнейджър търговец на оръжия беше намушкан до гибел и пренебрегнат в канал, до момента в който се срещаше с други младежи, с цел да им продаде арбалет, изслуша съдът.

17-годишният Виктор Лий беше изваден от канала Гранд Юниън от двама поданици на плаващи къщи, само че той умря малко по-късно, до момента в който лежеше окървавен до гибел на пътеката за изтегляне през юни предходната година. Установено е, че Лий е намушкан с минимум два ножа в гърдите и гърба „ измежду бял ден “ край канала в Wormwood Scrubs Park, западен Лондон.

Илайджа Гокул-Мели, 18, дружно с 14-годишен и 16-годишен, които не са открити заради възрастта си, отхвърлят ​​да са направили ликвидиране и обир.
Месеци преди убийството господин Лий е купувал ножове онлайн, с цел да ги продаде на други младежи. Майка му го разказва като „ упорит “ и споделя, че „ желае да прави пари “, защото преди този момент е правил пари от продажба на колела, сподели съдът. Той се срещнал с обвинените по-рано на 25 юни и им продал арбалет, само че те по-късно го помолили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР