Тези дни се навършиха 135 години от рождението на Адолф

...
Тези дни се навършиха 135 години от рождението на Адолф
Коментари Харесай

Астролог спасява Хитлер от атентат

Тези дни се навършиха 135 години от рождението на Адолф Хитлер. Около индивида, сравняван с Антихриста и запалил Втората международна война, и до през днешния ден витаят огромни мистерии и черни окултни загадки. Оказва се, че основни решения, вземани от него и от водачите на Третия райх, са били под давлението на астрологията и общуването с тъмни духове, написа в. " Телеграф ". 

Според историци Хитлер не се е съветвал персонално със звездобройци, ясновидци и медиуми, само че за задачата е бил основан подобен щаб. Той бил под директното управление на Хайнрих Химлер, шефа на Секретен сътрудник. Съветването на Хитлер с кристалното кълбо стартира още преди експлоадирането на войната, предизвикала 70 млн. жертви.

Малцина подозират, че войната дори можеше да бъде избегната, в случай че един надарен прорицател не бе предизвестил набиращия скорост водач на Националсоциалистическата немска работническа партия. Швейцарският астролог Ернст Крафт е вербуван да работи за нацистката идея, като се твърди, че изиграва основна роля за последващите верни военностратегически ходове.



Астрологът Ернст Крафт 

Но съгласно мълвата най-големият му принос е една прогноза, която прави малко преди опита за атентат против райхсканцлера на 8 ноември 1939 година По това време в Мюнхен, в бирария " Бюргербройкелер ", се организира годишна колекция, отбeлязваща честването на годишнина от проведения от Хитлер през 1923 година несполучлив опит за събаряне на държавното управление.

Във въпросната вечер обаче немският политик напуща изненадващо бирарията 13 минути преди бомбата да избухне.

Адската машина е заложена на една от носещите колони в мазето. Тя е предопределена и за водещите фигури на Националсоциалистическата партия на Германия, пристигнали да изслушат речта на Хитлер в мюнхенската бирария.

Той излиза да приказва от ораторския пулт, слиза и минути по-късно бомбата избухва, заложена тъкмо изпод.

Силата й е изчислена тъкмо, тъй като събаря част от тавана. Под руините умират седем високопоставени членове на национал-социалистическия режим и една сервитьорка.

Бомбата се оказва сложена от напълно елементарен човек - Георг Елзер, някогашен болшевик, който прозира, че се готви огромна война и взема решение да я предотврати. От другата страна на барикадата обаче работят пророците на властта. Сред тях били медиуми, ясновидци, както и астрологът Крафт. Още на 2 ноември той изпраща своите настоящи прогнози до Хитлер по близкия му помощник доктор Хайнрих Фесел. В тях

звездоброецът пресмята, че сред 7 и 10 ноември фюрерът ще бъде изложен на огромна опаснoст от взривно вещeство (заради Плутон, Марс и Уран).



Провидението избавя Хитлер - държи тирада и си потегля минути преди бомбата да избухне

Съветва Адолф да заобикаля огромните събирания, или, в случай че се появява, да не остава до самия им край. Веднага след атентата астрологът е доведен и разпитван от Гестапо по съмнение, че е взел участие в заговора - другояче от кое място ще знае всичко това. След като Крафт потвърждава невинността си, е назначен в Секретен сътрудник и Министерството на пропагандата. В идващите месеци взе участие в пренаписването на предсказания на Нострадамус в интерес на Германия, които обаче са употребявани и от другия лагер за агитация.

Крафт прави и едно свое съдбовно предсказване, че Германия ще води война сполучливо до 1942-1943 година, по-късно ще настъпи поврат. Съветва Адолф Хитлер войната да бъде завършена до тогава, с цел да се задържат извоюваните позиции и територии.

Никой обаче не е оракул в личната си страна, гласи старозаветната соломонова мъдрост. Заради тези си прогнози астрологът е хвърлен в пандиза. През 1945 година завършва дните си в концентрационния лагер Бухенвалд, където е екзекутиран с патрон в тила.

Немският астролог Вилхелм Вулф също е заставен да работи за Райха, като преди този момент е задържан и репресиран. Той е претрупан със задачата да изготви обстоен хороскоп освен на Хитлер, само че и на висшия ешелон на властта. Вулф прави доста подробен разбор, ползвайки точния час на раждане на фюрера, даден му от тайното окултно общество – евентуално 18,03 часа на 20 април през 1889 година в Браунау, Австрия. Гадателят дава значима информация за настъплението на немския ботуш.

Ала и Вулф, правилен на своята заложба и правила, също прави някои нелицеприятни прогнози за режима. Една от тях предизвестява за огромна заплаха за Хитлер на 20 юли 1944 година (тогава е огромният атентат против него, част от огромен заговор). Според другата астропрогноза Хитлер ще почине мистериозно преди датата 7 май 1945 година Днес краят на фюрера е знаменит – той се прострелва в бункера си на 30 април през същата година от пророчеството, а обичаната му Ева Браун се отравя.

За разлика от доста свои сътрудници Вулф доживява края на войната и достолепните 91 лета. Той написва автобиографична и значително астрологична книга „ Зодиак и свастика “, издадена през 1968 година В нея разкрива, че е бил заставен да се причисли към основаната още през 1935 година „ загадка изследователска фондация “. През 1940 година тя е била присъединена към Секретен сътрудник и се е занимавала с псевдонаучни проучвания, касаещи антропологичната и културна история на арийската раса.

Главното й седалище се е помещавало в замъка на ужасите Вевелсбург, където се развивала идеологията за свръхчовека, основаването на супер расата, само че и още кряскане на Дявола, ритуални самоубийства, оргии, генетични опити и какво ли не. Всичко това се вършело под шапката на тайната организация „ Аненербе “, съществувала в Германия в интервала 1935-1945 година Тя била основана за проучване традициите, историята и наследството на немската раса за окултно-идеологическото застраховане на действието на държавния уред на Третия райх. Към нея имало зачислени и спиритисти, медиуми, гадатели, балистични специалисти, математици, астрономи и, несъмнено, астролози.

Документи демонстрират, че съгласно проектите замъкът е трябвало да стане център на света, откакто Съюз на съветските социалистически републики капитулира. Там се събирали и всички реликви, в това число и такива с приписвана магическа мощ, търсени по целия свят от Хитлер.

Другата огромна мистерия на Третия райх е обвързвана със свастиката, изобразявана върху държавните флагове в интервала 1935-1945 година Окултният щаб, който непрекъснато поучава Хитлер, му заръчва точно този знак да стане знак на неговата власт. Мистиците настояват, че тя крие неподозирана мощ за владичество над моретата, земята и въздуха. В ранно християнското изкуство точно този загадъчен знак изобразява успеха на Христос над гибелта.

Посветени хора, знаещи по какъв начин да я употребяват, могат да извърнат поляритета на магическия знак за създание на зло. Именно нейният огледален облик е употребявал лидерът на Третия райх Адолф Хитлер и за малко да превземе света. Има сведения, че пръв я предлага известният окултист Карл Гаусхофер. Той е част от тайното общество " Туле ", учредено от умрелия през 1923 година в Мюнхен публицист Дитрих Екхарт. Малко преди кончината си Екхарт изрича следното знамение, получено по спиритуалистичен път от черни духове и извънземни (тогава има взрив на модата за контакти с Отвъдните светове): " Следвайте Хитлер. Той ще танцува по музиката, която написахме. Дадохме му средствата да поддържа връзка с Тях... Не ме съжалявайте. Ще имам по-голямо въздействие върху историята от всеки различен немец... "

Древните вярвали, че свастиката е дадена на индивида от богове, пристигнали от звездите. Истина ли е това остава мистерия, само че археолози откриват кръста с пречупени на 90 градуса плещи по целия свят.

Според историците най-старата изобразена свастика датира отпреди 15 000 години. Намерена е и на повърхността на бивни, открити в Украйна през 1908 година Предполага се, че тя е употребена като знак на плодородието, благосъстоянието, шанса и вярата. Но в случай че се обърне посоката й, се викал Княза на този свят - Сатаната.

Наред с немската стопанска система и дисциплинираност Хитлер се нуждаел от още една мощна светиня, с цел да завладее света, настояват метафизиците. Това е Копието на Съдбата. Наричано и Копието на Лонгин, това е една от най-старите и търсени реликви в целия християнски свят.

Според модерни легенди се смята, че тази християнска светиня носи голяма мощ и който я има в страната си, ще се радва на невъобразим напредък и непобедима войска. Търсачите на реликви коментират, че острието се е докоснало до кръвта на Христос - Сина на Бога при разпятието му.

Според легендата притежателите на копието вярвали, че им дава мощ да управляват ориста на света.

Ала притежателят умира скоро откакто копието напуща владението му. Да има мощната светиня обезверено се стреми и Наполеон Бонапарт, само че безрезултатно. Дълго време с него разполагали австрийските императори. Накрая попада в ръцете на идващия „ стопанин “ на света - Адолф Хитлер. На 30 април 1945 година американските бойци под командването на военачалник Патън откриват артефакта, за който най-малко Хитлер считал, че е достоверен. Случайно или не лидерът на нацистите се самоубива в своя бункер скоро по-късно. Днес това Копие на Съдбата се намира в музея на двореца Хофбург във Виена. Освен него обаче има още две копия в света, за които се твърди, че са достоверни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР