Терористичните атаки във Франция и Австрия няма да принудят Европа

...
Терористичните атаки във Франция и Австрия няма да принудят Европа
Коментари Харесай

Съвет на Европа: Терорът във Франция и Австрия няма да принуди ЕС да изостави своите ценности

Терористичните офанзиви във Франция и Австрия няма да принудят Европа да изостави главните си полезност и. Това заяви в сряда Милтиадис Варвициотис, първи заместник-министър на външните работи на Гърция и ръководител на Комитета на министрите на Съвета на Европа (СЕ), при откриването на 130-ата сесия на комитета в Атина.

Изявлението е излъчено на уеб страницата на гръцкото държавно управление, отдаден на председателството на страната в Съвета на Европа.

" Неотдавнашните събития във Франция, Виена, когато в действителност се пробваха да ни накарат да се наведем и да изпитваме боязън пред гнет , няма да ни принудят да се отклоним от нашите полезности . "

" И е доста значимо освен да изразим съболезнования на фамилиите на жертвите, освен да кажем, че в действителност сме загрижени за всички, които са наранени от тези терористични офанзиви, само че също по този начин изпращаме сигнал, че сме ангажирани да пазиме нашите съществени полезности пред всяка заплаха, в това число тероризъм ", сподели Варвициотис.

Във Виена в понеделник, имаше джихадистко нахлуване на шест места , в това число покрай синагога. , в това число един служител на реда. Във Франция бяха осъществени няколко терористични офанзиви , в това число .
 Меркел: Ислямисткият тероризъм е нашият общ зложелател, офанзива против общоевропейските полезности
Меркел: Ислямисткият тероризъм е нашият общ зложелател, офанзива против общоевропейските полезности

" Ал Кайда " заплаши Макрон: Убийството на обиждащи пророка е право на всеки мюсюлманин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР