Темата на тазгодишната Met Gala не би впечатлила редакторката на

...
Темата на тазгодишната Met Gala не би впечатлила редакторката на
Коментари Харесай

Хавлия за баня, рокли с пера и клони: Кои са най-провокативните модни визии на Met Gala 2024

Темата на тазгодишната Met Gala не би впечатлила редакторката на демоничното списание „ Дяволът носи Прада “ Миранда Пристли, само че това не попречи на редица звезди да се разходят по зеления килим в своите въодушевени от градината дрехи, заяви Би Би Си.

А-листите бяха поканени да проявят въображение с дрескода на 2024 година - „ Градината на времето “, който е въодушевен от едноименния роман на Джеймс Балард.

Повечето звезди я възприеха безусловно, вдъхновявайки се от цветята, венчелистчетата, клоните и листата, до момента в който други се заиграха с тематиките на описа за времето и историята.
Ето 10от най-привлекателните тоалети:1. Камила Кабело има потребност от чифт ръкавици
Снимка:Камила Кабело

Обикновено, когато звездите приказват за носене на лед, те имат поради диаманти. В случая на Камила Кабело обаче става дума за същинска замръзнала вода.

„ Ръцете ми са доста студени “, сподели певицата и изясни, че е възнамерявала да съобщи големия блок на някой различен, откакто стигне до върха на стълбите. „ Не чувствам ръцете си “, обясниКабело.

Големият мразовит блок имаше роза в центъра и беше аксесоар към роклята на Людовик дьо Сен Сърнен (Ludovic de Saint Sernin), за която се оповестява, че има 250 000 кристала и е била направена за повече от 450 часа.
2. Леви и Едебири се разделят на две
Снимка:Айо Едебири иДан Леви

Звездата от „ Мечката “ Айо Едебири и артистът и сценарист на „ Шитс Крийк “ Дан Леви избраха да запазят флоралния си дизайн на ниско равнище с тоалети, които изглеждаха обичайно от горната страна, само че разцъфтяваха от кръста надолу.

Едебири носеше роклябез тил и ръчно бродирана флорална шарка, която имаше за цел да сътвори илюзията напостепенно разцъфване.

По същия метод Леви носеше типичен костюм в горната си част, който в долната си част преминаваше в ослепителен флорален претекст.
3. Деми Мур е подготвена за пукотевица с лък
Снимка:Деми Мур

Актрисата имаше една от най-хубавите визии на вечерта, даже и да беше не запомнила да вземе лък към стрелите си.

Кадифената рокля на актрисата, проектирана от Харис Рийд, беше украсена с големи розови божури, направени от винтидж архивни тапети.

Рийд съобщи, че направата на роклята е лишила повече от 5000 часа, като добави, че тя е проектирана по този начин, че цветята да наподобяват като разпадащи се, когато дизайнът се спуска надолу по роклята.
4. Лана Дел Рей се разклони
Снимка:Лана Дел Рей

Певицата Лана Дел Рей не беше участвала на Met Gala от 2018 година, по тази причина реши, че би трябвало да направи главен ремонт на стилния си жанр.

Тя носеше корсетна рокля от коприна, двоен жоржет и тюл. Роклята препращаше към произведение на Alexander McQueen отпреди близо две десетилетия, осъвременено от сегашния креативен шеф на стилната къща Шон Макгир.

Но акцентът беше специфичната декорация за глава, в която бяха употребявани естествени клончета от глог.
5. Дожа Кетдойде напряко от душа
Снимка:Дожа Кет

При идването си певицата носеше хавлиена забрадка на главата си и друга към кръста, само че по-късно ги захвърли, с цел да покаже мокра бяла тениска с огромни размери.

Възможное тя да е демонстрирала какво е допустимо да се случи, в случай че се осмелите да влезете в градината си през април.

Британският гримьор Пат Макграт й придаде бронзов цвят на очите, а от очите й като че ли се изливаха потоци сребриста серпантина.
6. Тайлае пясъчна статуя
Снимка:Тайла, новата звезда на Република Южна Африка (РЮА)

За първата си церемония вечер певицата Тайла избирафренската първокласна маркаBalmain, които направиха за неярокля от пясък - отпратка към пясъците на времето.

„ Искахме да създадем нещо изобретателно, нещо изцяло друго за първата ми Met Gala “, споделя Тайла пред Vogue.

Може би новаторска концепция, само че за сметка надвиженията на Тайла, коитобяхатолкова лимитирани, че тя трябваше да помоли за помощ, с цел да изкачи стълбите.
6. Зендая сменикостюма си
Снимка: Зендая

Актрисата, която наскоро взе участие в „ Дюн “: Част втора и „ Претенденти “, беше един от съпредседателите на тазгодишната Met Gala. Облечена в създание на Джон Галиано, основано на дрехана Диор от 1999 година, Зендая беше поразителна в рокля в кралско синьо и изумрудено зелено, с декорации, които изглеждаха по този начин, като че ли са въодушевени от плодови дървета.

Около два часа след първото си появяване на килима, тя се завърна, с цел да даде бис на почитателите си с нов грим, нова рокля и напълно ново въодушевление.

Зендая се появи още веднъж с черна рокля - модел от 1996 година от ерата на Givenchy на Джон Галиано - съчетана с цялостен букет цветя на главата.

Зендаяс нова рокля, два часа след първата си поява
7.Ариана и Синтия изглеждахазакачливо пакостливи
Снимка: Ариана Гранде иСинтия Ериво

Свикнете да ги виждате дружно, тъй като те скоро снимаха филм, който евентуално ще бъде една от най-големите министър председатели на годината.

Ариана Гранде и Синтия Ериво ще вземат участие във филмовата акомодация на хитовия мюзикъл „ Уикеда “, която ще излезе по кината през ноември.

На " Мет Гала " Гранде бе с бяла рокля на Loewe, а Ериво носеше тоалет на Thom Browne с розови листенца и разпръснати инсекти.
8. Dua Lipaизпъстри дантелената напълно черна рокля с блестящи вериги към цялото тяло
Снимка:Дуа Липа

Току-що издала последния си албум,Дуа Липа се появи на зеления килим, прегърнала будоарно облекло на Met Gala с рокля по поръчка на Marc Jacobs.

Певицата изпъстри дантелената напълно черна рокля с блестящи вериги към цялото тяло, мрежести ръкавици на точки и голяма боа от черни пера през рамо.
9. Дженифър Лопес не дадеприоритет на комфорта
Снимка:Дженифър Лопес

Джей Лоимаше сходни проблеми с напредването като Тайла, защото певицатапризна, че едвам е можела да върви в роклята си.

„ Визията на Met Gala... не е обвързвана с улеснение “, означи Лопес преди събитието, като може би направи най-недооцененото изявление на годината.

Звездата, която е един от съпредседателите на тазгодишната Met Gala, носеше транспарантна рокля без презрамки, направена от Schiaparelli Couture, чието основаване е лишило 800 часа и е включвала повече от 2,5 милиона сребърни бъгита и мъниста.
10.Серина Уилямс сложи златен стандарт


Снимка:Серина Уилямс

Тенис звездата носеше златиста рокля с едно рамо на Balenciaga, съчетана с черни ръкавици, чорапогащи и обувки.

Роклята, направена от 25 метра златна тафта, ламинирана със златно фолио, доставена от Италия, беше допълнена от венецсъс златни флорални аксесоари.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР