Тежка катастрофа с колеги журналисти на агенция БГНЕС тази сутрин.

...
Тежка катастрофа с колеги журналисти на агенция БГНЕС тази сутрин.
Коментари Харесай

Фоторепортер загина в катастрофа. Журналисти с опасност за живота

Тежка злополука с сътрудници публицисти на организация БГНЕС тази заран. 32-годишният фоторепортер Петко Налбантов почина в пътен случай на пътя София-Варна на разклона за Ловеч.

В тежко положение и с заплаха за живота са и сътрудниците Светломир Генев и Любомир Янев, които са пътували в колата. Те са настанени в ловешката болница. След като бъдат нормализирани, потърпевшите най- евентуално ще бъдат превозени на следващия ден в лечебни заведения в София и Плевен.
-->
Екипът е пътувал за Велико Търново, когато колата на организацията се удря челно в приближаващ отсреща автомобил. Причините за случая към момента се обясняват, само че по предварителни данни липсва спирачен път и най-вероятно конфликтът е станал при тройно изпреварване с два тира.

В момента се търсят очевидци на злополуката. В късния следобяд се е влошило и положението на водача на другия аварирал автомобил – 33-годишен мъж от Трявна. Заради пътния случай организация БГНЕС през днешния ден спря да излъчва вести, написа " Филтър ".

" Стандарт " изрича съболезнования за починалия сътрудник фоторепортер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР