Техническият директор на БФС Георги Иванов представи книгата Пътят на

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов представи книгата Пътят на
Коментари Харесай

Гонзо представи книга и заяви: До 15 март съм технически директор на БФС

Техническият шеф на БФС Георги Иванов показа книгата „ Пътят на гения “, като по време на конференцията бе запитан за кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС, както и дали той персонално би се кандидатирал.

„ Събрали сме се за различен мотив, не искам да разясня друго. Много от хората не знаеха какво правихме за тези две години. Това е задачата, а кой ще се кандидатира за президент? Конгресът е на 15 март. Дотогава има вода да изтече. Димитър Бербатов е от 2,5 години е претендент за президент на БФС. Аз съм механически шеф на БФС и до 15 март ще бъдат подобен “, сподели Иванов.

„ Нашата мисъл е да променим мисленото на всички треньори, тъй като това е дълъг развой. Убеден съм, че идната година всички национални ще бъдат на друго равнище. Трябват ни още 3-4 години, с цел да се види резултата от този труд “, съобщи той във връзка книгата.

„ Всички, които се занимават с футбол, носят отговорност за националния тим. Треньори, шефове. Всички, които се занимаваме с футбол имаме виновност за положението на националния тим “, съобщи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР