Те са две сладки пуделчета, които ще драскат на вратата

...
Те са две сладки пуделчета, които ще драскат на вратата
Коментари Харесай

Пеевски: Кирил и Лена са сладки пуделчета, които ще драскат на вратата на Борисов в Банкя

Те са две сладки пуделчета, които ще драскат на вратата в Банкя и ще се молят да влязат в кучкарника. Петков може да бъде младоженка единствено на Борисов.

Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски за Кирил Петков и Лена Бориславова от Политическа партия. 

" Да почнем по следния метод - не знам за какво тези две булки изясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде единствено младоженка на Борисов. Той е като един сладостен пудел, който ще драска на вратата в Банкя - бъдете сигурни, от през днешния ден го предсказвам ", съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Делян Пеевски.


" До него ще бъде неговата другарка, която през днешния ден беше по малкия екран, двамата ше се молят да влязат в кучкарника в Банкя ", сподели той по адрес на Кирил Петков и Лена Бориславова, която по-рано денем имаше телевизионна изява.

 

" Ще драскат, ще скимтят и ще желаят да влязат в неговия кучкарник. Сигурно, с цел да си играят с неговите овчарки ", доразви облиците Пеевски.


По думите му планът ПП-ДБ е завършил.

Да бъдем съществени – тези хора не могат нищо друго да създадат с изключение на към този момент да скимтят и да се молят на Борисов.

Този план завърши. Той остана при контрабандните канали. При техния наставник Рашков, който всичките се видя, че ги е зарибил и ги е вкарал в този рибарник. Тези дребни рибки, кученца, пуделча и всичко останало.

Те завършиха при пачките.

 

Още една тематика – не мога да схвана за какво непрекъснато приказват за Движение за права и свободи – кой желал, кой не желал. Откъде знаят, че ние желаеме?

 

Казах още от дълго време, че желая да видя какво ще решат гласоподавателите. Да наредят кой ще е първи, втори, трети. След това ще се приказва има ли опция.

Казах, че в случай че тези хора са ограбили парите на нашите майки, дядовци, близки, с цел да не могат да живеят почтено в тази страна. С тях не можем да работим.

Както споделиха те – интегритет. Което повтаряше Кирил.

 

А Кирил, който изяснява кой на кой е висящ да ви кажа – молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него.

Молеше ми се: „ Моля те, сдобри ни с Бойко! Моля те! Моля те! “.

Аз не го сдобрих!

 

Тази виновност би трябвало да я търсите от господин Йордан Цонев, който един ден, седящ с Борисов в неговия кабинет, хвърли Кирил Петков като един дребен пудел и затвори вратата след него.

 Борисов гледаше като Тодор Живков на 9 против 10 ноември. Стана и го прегърна! Защото Бойко има огромно сърце, което може да вземе всички в него.

След изборите аз предсказвам, че е доста евентуално този пудел да е в негови кучкарник ", сподели Пеевски.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР